Fruktsallad

Strax ska jag iväg på fruktsallad mys hos Sandrew, mysigt!! Tänkte bara rapportera lite vad som har hänt här sen sist.. har ju mest varit lite irriterad de senaste dagarna, ska försöka lägga det bakom mig på allvar.

Skrev jag i måndags sist tro??

Hmm, iaf i tisdags kom jag ner hit me tåget på morgonen, allt va som vanligt. Slöade här innan skolan vid tolv och satt uppe hos Maja å faktiskt fick nåt gjort, dvs plugga. Detta va ju igår när jag tänker efter.. e helt lost på vilken dag det är... Efter skolan så tränade jag combat,sjukt jobbigt. Märktes att jag inte tränat på lite mer än en vecka. och sen åt jag, Maja, Sandrew å Stina lite mat här på kvällen å kollade på doktor käpp och en miljöförstörings film.. (den me Al Gore, va rätt ok men vi blev väldigt trötta allihopa på slutet)

I dag har jag varit på stats bibblan me tjejerna i gruppen å pluggat. Synd å säga att vi va effektiva... Men men det var trevligt iaf, och vi borde kunna få ihop en rapport på tre sidor.. i morgon. När jag kom hem vrålhungrig vid två hade Maja precis lagat mat och det räckte till mig med, helt klart fördelen med å bo i "kollektiv". Sen satt jag och gjorde mest ingenting ett par timmar innan träningen, för jag har tränat pump i dag, jooooobbigt vill jag säga. Massa träningsvärk i morgon.  Nån gång där när jag satt å inte hade nåt att göra så kom Sandra hem , hon hade kidnappat med sig Emmelie hit, Emmelie e jätte sjuk, massa feber å grejer så nu ligger hon i våran soffa å e sjuk.. hmm.

I morgon ska jag åka hem!! =)

Ja det var väl vad som hänt sen sist ungefär.

Nu e det dags att bege sig till Sandrew!!

Pussar

-

Gårdagens irritation är över, för denna gången. Under natten har jag kommit på anledningen; allt är inte som det har varit, det är det jag saknar och det som irriterar mig, en gång i tiden betydde man nåt mer än en möbel i arrangemanget.  På den tiden var det roligt, nu är andra roligare, och det tänker jag acceptera.... Känns inte som om jag kommer åt kärnan riktigt.. Ens personlighet kan man ju inte ändra på (den blir förövrigt stabil vid 30 års ålder.. hum, positivt eller negativt at ha 8 år kvar..?)

Men i dag är jag gladare, det är ju faktiskt inte tisdag i dag!!!

Plugg som gäller!

Jag har namnsdag, e det pinsamt att ha glömt bort vad man fick av sin mamma i för tidig namnsdagspresent.?!??! Svar: JA!

Puss

Helgen

Hopp, då kommer det en redogörelse över helgen här.. Får försöka komma i håg allt som hänt.. Så vansinnigt mkt är det väl kanske inte men ändå.

Fredag.. Hmm.. Vad gjorde ja då? Jo, på kvällen var vi uppe å åt tacos på ekebo, Sandra va hemma me så vi var där uppe och "firade" Ingemar lite, Han fyller 49 (hmm.. det är väl 49 han fyller...) på torsdag så vi tänkte passa på och ge paket när alla va samlade, det händer ju itne så ofta... Vi kollade på Let´s Dance där (ja, min mamma är fortfarande upprörd över att Lasse Brandeby är kvar.. hihi) och sen åkte vi hem.

Lördagen, här var det fullt upp vill jag lova. Jag hade bestämt mig för att baka bullar (hittade ett så smart recept på tre olika sorters bullar på samma deg) så det gjorde jag och det tog väl lätt två timmar.. Minst, var färdig halv ett eller nåt, men jag blev verkligen jätte nöjd med dom, har nog aldrig bakat bullar själv, isåfall var det flera år sen... Efter det då satte vi fart här och städade halva lägenheten.. Och sen så lagade jag älgfärsbiffar med stekt potatis och stekt rödlök och stekta ägg till mamma och pappa och farmor som kom hit å åt middag. Mamma å pappa bjöd oss på revyn här i Håcksvik så då bjöd jag dem på mat.. Gottit blev det. Sedan var det revyn å den var jätte bra faktiskt! Kom å tänka på sicken tragisk dialekt vi har här under tiden, brer man på (ok, jag kanske inte ens kan bre på som dom i revyn gör...) förstår knappt inte andra människor vad man säger ju...=) Ja det var väl lördagen i korta drag,, mkt att göra, en kul! Gillar att laga mat å baka ju!!

Söndag; vinterfiske! Jaa, det var otroligt kallt ute, inte just temperaturen men vinden var sååå kall, men det var mysigt ändå. Grilla korv, värma sig i elden och se på när dom drog upp en å annan fisk.. Jag har inte vågat mig på det där med att dra upp fiskar än, men det kommer nog...kanske=) Jag försökte pimpla lite iaf, men inte ens enda fisk ville nappa på dom tre hålen jag orkade sitta och försöka i (tålamod är inte alltid min starka sida..) och sen skulle jag modigt försöka få bort maggoten som satt på min krok, men då stack jag mig i fingret så jag började blöda.. (och jag tyckte jääääääätte synd om mig själv) så stefan fick hjälpa mig att få av dom i stället..

Vid ett tiden kom vi hem och sen slöade vi mest i soffan hela dagen. Men helgen har verkligen varit jätte mysig, så här önskar jag att alla helger vore!!

Och idag har jag försökt plugga, har lyckats läsa ett kapitel iaf, inte illa.. Hade väl visserligen tänkt mig typ tre kapitel men men,,, I morgon skulle jag åkte me Sandra ner till Halmstad, men hon ändrade sig å skulle åka ner i dag istället så då får jag ta tåget... Hade ingen lust att åka ner idag... Vill ju va hemma så mkt som möjligt... Funderar allvarligt på hur jag ska lösa framtiden, som jag antydde i förra inlägget... På nåt sätt handlar det ju om vad som är viktigt för en.. Mitt liv bor i Håcksvik, men jag bor i Halmstad, det låter inte riktigt klokt. Som sagt, det är ett fåtal personer som gör att jag inte flyttat hem med en gång.. Utan dessa hade livet där varit outhärdligt..... Jag tror inte att min utbildning kommer hjälpa mig med något av det som jag värderar högst i livet, kan hända att det är dumt att plugga då... Men det är kul, jag tror jag har utvecklats ganska mkt som människa.. Pengar är inte allt här i världen, för mig långt i från (tyvärr underlättar det så förbaskat mkt bara)..

Jag har även funderat mkt på hur olika människor är.. Jag har ofta lite svårt att acceptera att människor är olika mig, men även jag inser ju att inte jag är det ulitmata på något sätt. Eftersom jag är medveten om det så kan jag ju jobba på det.. Vissa olikheter är "värre" än andra, men på det stora hela handlar det ju om att acceptera varandra. (det hoppas jag ju att folk tycker jag gör?!?!) En grej jag har funderat på det är det där med att kramas, alltså jag har inget emot det men det skapar ju otvivelaktigt funderingar, när ska man kramas, när ska man inte?! Vi vissa gäng som jag hänger med kramas man varje gång man träffas i princip, medan det aldrig förekommer i andra gäng.. (låter ju som om jag är värsta gäng-medlemmen :P) Min åsikt är ju att bara för att man har träffat en person EN gång innan behöver man inte krama den. (generellt är jag nog mkt så att jag håller mig på min kant). Om man träffar ett par kompisar på stan, man kramar dom när man träffas, och med dom är en tjej man aldrig (eller endast  ett fåtal gånger) träffat innan, ska man krama henne då? Likväl om jag är tjejen som är med några som träffar folk de känner å kramas, ska jag förvänta mig kramar eller göra något för att få? Jag tycker väl kanske inte att man kramar folk man inte känner.. Men jag vet inte... Antar att det är ytterst få som har samma åsikter som jag (möjligtvis dom som jag inte kramas med). Egentligen så räcker det ju med att säga hej! (är jag e oartig skit?)

Kan dra en annan liknade parallell till att brottas, bråkas å kittlas... Det är något som jag ALDRIG gjort i nån större utsträckning med några kompisar, förstår faktiskt inte vitsen.. Men det förekommer då å då i Halmstad (jag e inte inblandad..för det är inget som jag uppskattar.. tror de flesta lyckats läsa av mig där.. ) och jag e tveksam till om jag förstår vitsen (alla får absolut göra som dom vill, bara jag slipper va me)! Men men jag är väl en 65 årig kvinna i en 22 årings kropp (fasen jag e ju snart 22, tänk vad tiden går :P)


Hmm, med en harkling får nog detta knasig inlägg va slut.

Pyttipanna som gäller!

Förresten har familjen i Håcksvik me många barn fått sitt tolfte barn nu! Jösses.

Puss

Motivation

Hej!
Jag sitter och läser i den mkt spännade engelska boken jag visade här i bloggen för nån vecka sen.. Alltså den e faktiskt riktigt bra, och ganska lätt engelska. Men det går sååååååå sakta att läsa i den, sånt klara jag inte av. Det ska gå fort när jag läser,nu tar tio sidor minst en timma... Tragiskt.. Dessutom tänker jag på precis allt annat när jag läser.. Behöver jag vattna blommorna, vad gjorde skatan i snön, tvätten är nog klar, borde jag diska, tänk om det står nåt nytt på Aftonbladet (eller ännu bättre, nån kanske har skrivit ett nytt blogg inlägg nån stans...)?? Sedan är det även andra tankar som dyker upp; ska jag flytta hem , ska jag läsa JÖKEN i sommar, ska jag läsa JÖKEN i höst, vad ska jag läsa i höst, hur ska jag få ett jobb sen, var ska vi bo....? Allt detta tänker jag på medan jag läser om motivation i boken. Lite skrattretade att läsa om motivation just när man har så katastrofalt dålig motivation själv...(och självdiciplinen e inte bra heller)

Hopp, var bara tvungen att skriva av mig lite (så jag kanske kan tänka på det jag läser sen). Jag kommer med mer detaljerad redogörelse över min mkt händelserika helg senare...

Puss så länge!

Kreativitet

Hej hej!!

Vad har hänt sen sist tro?? Jo det har kommit en massa snö och blivit tok-kallt. eftersom det blåst massa när snön kommit så har snön inte hamnat som ett fint vitt täcke som det brukar utan på vissa ställen e det massa snö och på andra ställen är det helt bar mark.. Knas.. Igår så ägnade jag min dag åt att tänka tanken att jag borde plugga (och faktiskt läsa tio sidor (hmm, inte så värst imponerande) i den roliga engelska boken) och istället läsa massa i en bok av Mari Jungstedt, mkt bra måste jag säga.. Vad den heter kommer jag dock inte ihåg, men den är iaf utläst nu. Skönt att läsa vanliga böcker emellanåt.. Som sagt (har jag sagt det??) gillar jag faktiskt böcker bättre än film, men det beror ju givetvis på bok/film och situation, men på det stora hela... I går kväll var vi ett gäng hemma och spelade risk, kul spel.. Lite jobbigt strategiskt bara.. :/ Vi var i lag, jag och Stina, och jag måste bara säga att våran fina taktik gick vansinning dåligt, vi blev fett sist.. Vi har redan utkrävt en revansch och har våran taktik klar... (skulle vilja säga att alla bör passa sig för våra armér e starka som bara den nu, ensam är stark eller hur Stina? =) )

Idag har jag varit på föreläsningen, eller det var en laboration egentligen, kan väl inte riktigt säga skillnaden, men det handlar om att vi studenter även ska vara aktiva på ett helt annat sätt än i vanliga fall. Det var faktiskt en väldigt intressant labb idag, intressantaste på länge. Vi pratade om perception, beslutsfattande, kreativitet och motivation. Det där med kreativiteten är det som jag absolut kommer att minnas från lektionen. Jag ser inte mig själv som särskilt kreativ, det beror kanske lite på situation och så där. Jag kom iaf fram till att det är väldigt viktigt för mig med trygghet för att vara kreativ, i situationer och grupper där jag känner mig trygg och vet förutsättningarna kan jag vara kreativ (jag kan nog även vara allra bäst kreativ själv, jag älskar ju inte precis grupparbete, iaf gjorde jag inte det förr). Kreativitet för mig är att komma med nya, banbrytande idéer, finurliga lösningar... Tjaa, jag tyckte det var lite svårt att veta precis vad det är, kreativitet vet man (jag ) på ett ungefär vad det är men exakt känns det lite svårare...  För min del skulle jag väldigt gärna vilja koppla ihop kreativitet med effektivitet.. Har du massa idéer och tankar och grejer men aldrig får gjort något, har du idéer men aldrig genomför dem, känns det på nåt sätt kreativit?? Nää. inte för mig... Mitt signum är väl att vara realistisk, mina idéer ska vara genomförbara (annars kommer jag nog knappt inte på dom....) och dessutom ska dom genomföras.. Har jag kommit på en briljant grej så försöker jag ju genomföra dom.. När det inte blir saker gjorda, blir jag lätt irriterad. Jag tror jag kan vara mer effektiv och diciplinerad än kreativ... äsch, ja vet inte.

Äsch nu blev det svårt att få ordning på tankarna här.. Time out har börjat.. Svårt att skriva djupa saker samtidigt märkte jag... Hmm, vet inte hur bra detta inlägget blev, men jag skulle vilja sammanfatta slutet lite.... med en kort mening: För guds skull; få saker och ting gjorda, vad tjänar idéer till annars...?

(var det verkligen hit jag ville komma när jag började skriva detta inlägg?)


puss

Klen

Tjaa,då har man varit på första föreläsningen. Det var ungefär som jag förväntat mig.. Läraren var faktiskt helt ok måste jag säga. Än så länge iaf, men jag känner inte för kursen asså... tragiskt men sant, no motivation. Jag brukar vara motiverad och tycka det är kul at lära sig nya saker men just nu känns det bara trist. tror det är många faktorer som ligger bakom... Vi gjorde en hörngrej i klassrummet idag, man skulle ställa sig i olika hörn, beroende på hur ens förväntningar var inför kursen. Jag ställde mig i hörn två av fem (ok, jag är medveten om att ett rum inte har fem hörn men jag orkar inte gå in på hur det gick till.) Jag var ensam om att stå i det hörnet, och ingen stog i nr ett. Kändes ju inte riktigt bra måste jag säga, men långt innan jag visste var alla andra skulle stå hade jag bestämt hörn två. Det passade precis på min sinnesstämmning. Under lektionen har jag även funderat ut min motvilja till kursen, den spela nämligen an på alla mina svaga sidor... Ta emot och ge feedback på ett bra sätt (ok kanske kan ge, men ta e jag kass på fortfarande...), ta kontroll över jobbiga känslor (sämst), öppenhet och respekt inför andra människor (kan jag nog visserligen... behöver öva). Vi ska bl a ut på ULF (utmanande ledarskap i fält), och det tycker jag ärligt talat ska bli roligast i kursen, men det är där alla mina brister kommer att komma fram. Jag måste inte ha rätt jämt, men jag har så svårt när saker inte går min väg. Men jag tror att jag kommer att bli blottad under ULFen.. Jag har så svårt att ta motgångar..

Jag vill verkligen kunna det, visa mig stark, men jag kan inte. Jag är svagaste egentligen, men jag tror min utsida verkar håradre än den är. Och vid alla motgångar visar jag detta genom att gråta, vilket jag INTE gillar. (ja, jag erkänner jag har suttit på toaletten och gråtit efter att fått dåliga reslutat på prov i högstadiet och kanske nån gång på gymnasiet, pinsamt å erkänna.. i åttan fick jag "bara" godkänt som betyg i matte, pinsam som jag e började jag gråta, och läraren ändrade mitt betyg till VG, hoppas innerligt att ingen som var med då läser detta, jag är INTE stolt över denna handling, kan dock tillägga att jag gick ur nian med MVG i matte, UTAN tårar =))

Men det här med att gråta är inte bara när motgångar träffar mig, kan ha andra anledningar oxå givetvis.  Men jag tror jag generellt sätt har väldigt svårt att gråta av normala anledningar, typ att jag är ledsen, det borde jag bli bättre på. Besvikelse är oxå en anledning till tårar (kan berätta en mkt pinsam händelse ang detta oxå, och och en spelare till blev inte uttagna till en inomhuscup när jag spelade fotboll, patetiska som jag och hon är/var började vi gråta.. Stackars tränare, han blev ju helt chockad... Men jag hävdar envist att jag aldrig hade börjat gråta om inte den andra tjejen börjat.. Dock skulle en sådan besvikelsen mkt väl kunna vara orsak till tårar hos mig.. Jag älskade ju inomhusfotboll.. Att tränaren inte tänkte på det?!) Sen e det klart att sorgliga händelser givetvis får mig att gråta.. Det hade jag svårt me när jag var yngre men det har blivit "bättre".. Men jag tror problemet i grunden är att jag ser tårar hos mig själv som en svaghet, inte hos andra.. För jag ska ju gärna vara starkast.. Och starkast fäller inga tårar i min värld. (ok, kanske kan erkänna att min värld är något förvrängd). Gråta är något som e fult,  utan anledning som jag oftast gör det är dessutom helt avskyvärd.. Denna inställning gör att om jag väl börjat går det inte att sluta,hur patatiskt jag än är... Kan undra om min barndom spelar roll här..? Vet att min mamma sa åt mig att sluta gråta när jag grät, och var ganska stor (och kanske inte hade nån anledning...?) Jag tror även att jag i situationer när jag inte vet var jag är och känner mig osäker lätt tar till tårar,.... Patetiskt i många lägen. Jag har har svårt att prata om och handskas med känsliga saker och ämnen, även om jag försöker bli bättre så slutar det oftst på ruta ett med att jag gråter igen. Fråga bara min kurator eller vad hon var på ungdomsmottagningen för typ tre år sen.. Tog säkert ett halvår innan jag kunde gå från henne utan att gråtit.. och jag var säkert hos henne varannan veckan/en gång i månaden i åtta månader... Och anledningar var att jag skämdes över mina problem, jag var tvungen att inse att jag hade problem, ingen ville hjälpa mig och att jag först och främst måste försöka själv! (ok, för er som inte vet vad jag syftar på så var det inget jätte allvarligt..)

Som sagt, jag vill vara stark och stötta, men jag vet inte hur. Det slutar bara med att jag gråter och visar mig ytterligare svag... och skäms, och drar mig tillbaka.. och skäms ännu mer... Hur gör man för att inte gråta?? Jag vill ju vara stark.. Allt kanske man inte kan bara låta vara, nån gång kommer det i fatt... Jag vet inte hur det ska gå till, jag vet att många andra är bättre på att stötta, lyssna. gör jag rätt som inte försöker så mkt??  Räcker det att bara vara? Jag är så avundsjuk på dom som kan stötta och lyssna, det är vad jag kallas styrka! Men jag får väl acceptera att jag är klen kanske...? Jag är så rädd att allt ska bli fel....

Detta blev ett konstigt inlägg, denna semle-dag..



Hittade denna om oxen, jag är ju födde i oxens år enligt den kineskiska almenackan. Stämmar väldigt bra på mig. Förvånansvärt.. Men jag har alltid varit lite intresserad av den kinesiska kulturen.. Ända sen högstadiet iaf, feng shui å allt. Kanske stämmer det???

February 7 1997 ~ January 27 1998 : Fire Ox
February 20 1985 ~ February 8 1986 : Wood Ox
February 3 1973 ~ January 22 1974 : Water Ox
February 15 1961 ~ February 4 1962 : Metal Ox
January 29 1949 ~ February 16 1950 : Earth Ox
February 11 1937 ~ January 30 1938 : Fire Ox
January 25 1925 ~ February 12 1926 : Wood Ox 
February 6 1913 ~ January 25 1914 : Water Ox
February 19 1901 ~ February 7 1902 : Metal Ox 
    Oxar kanske verkar slöa, men se upp! De kan ha ett hett temperament. De är extremt målmedvetna och arbetar
oförtrutet vidare i alla lägen Bit för bit, steg för steg, arbetar de vidare mot sina mål. De håller sig till väl invanda rutiner. De är renhåriga och goda lyssnare. De kan även vara extremt envisa av sig!

  Då de har lätt för att bli betrodda håller de ofta höga ämbeten som innebär ansvar De måste se upp så att de inte blir slavar under sitt eget arbete. De kan bli starka ledare och goda talare. I orostider håller de sig kalla och låter sig inte störas. De är mycket stolta själar De är systematiska och håller på traditioner De misstror saker som de inte förstår. Hur kan något vara bra om jag inte förstår det? De kan även lätt bli sårade i kärleks sammanhang. De är så utåtriktade att de ofta inte förstår signalerna i andra människors kärleks lekar. Det tar lång tid för dem att bygga upp en intim relation men när de väl har gjort det är de lojala in i döden.

   Oxar är ideala partners då de gör mer än sin del av arbetet. De har ett bra minne och kommer ihåg de små detaljera som är så viktiga. Om du gör en oxe arg tar det en lång stund innan den har lugnat ner sig. När de är olyckliga eller arga, begraver de sig i arbete tills de mår bättre. Oxar betalar alltid sina skulder. Ifall de är skyldig dig något förlåter de sig inte innan de har betalat sin skuld. De kommer alltid ihåg en tjänst som du har gjort dem och kommer att visa sin uppskattning på ett eller annat sätt. De kanske inte är så verbala när de tackar men detta kompenserar de på annat sätt. Deras handlingar säger mer än deras ord!

   När en oxe väl tappar sitt humör, tappar han det totalt! När detta händer går det inte att resonera med dem, håll dig ur vägen tills det blåser över. Det är bättre att rikta in sig på en oxes hjärna än på dess hjärta. De förstår snabbt sakers natur och sammanhang. Oxar blir sällan sjuka och har en låg tolerans mot vekare personer. De borde lära sig att slappna av mer.   Oxar hatar att be om hjälp. Även om det tar dubbelt så lång tid att göra det ensam, gör de det själva om de då kan slippa be någon om hjälp. De vill att saker skall hålla och bygger dem därmed med omtanke och kvalitet Oxar älskar sin familj och sitt hem och tar god hand om detta. De är inga spelare utan satsar på långa investeringar som är säkra. Oxar får framgång genom eget hårt arbete och förväntar sig inga fria tjänster på vägen.

Berömda oxar - Charlie Chaplin, Napoleon, Van Gogh, Walt Disney, Clark Gable, Richard Nixon


Knasig tisdag..

För det är väl inte måndag, känner verkligen som om veckan börjat idag, istället för igår men det är väl för att jag kommit till Halmstad först idag.. Brukar annars komma på måndagar ju.

Stefan e hemma å är sjuk, hade feber i går kväll och även nu på morgonen,han ser jätte sjuk ut, stackarn! han har inte varit hemma från jobbet pga sjukdom en enda gång på nästan fem år så han blir nog väldigt rastlös idag... Jag skulle ju åkt me honom till Kinnared i morse och tagit tåget därifrån, men det gick ju itne när han itne skulle till jobbet. Han hade dessutom sin kollegas verktyg i sin bil.. Så jag fick ta bilen ner hit idag igen och åka förbi sågen i Kinnared och lämna kollegans verktyg.. Inte för att jag har något emot att åka bil hit men jag hade ju itne riktigt räknat med det. Men men så kan det gå, får hoppas att han kryar på sig iaf!

Börjar en ny kurs idag oxå, grupprocesser och ledarskap.. men jaghar ingen lust att läsa ämnet, förstår itne riktigt varför, men gissar på att det beror på att jag var måttligt imponerad av socialpsykologin för ett år sen och att allt anant vi läst i år varit mkt mer intressant enligt min mening. Gissar att jag är ganska ensam om att tycka så här i klassen, men men det är ju tur att inte alla är lika!!

Nu ska jag gå och förbereda mig mentalt för lektion, dricka en kopp kaffe och leta fram ett kollegieblock så ska nog det hela ordna sig, kanske e jätte spännade, vem vet?!?!?

Puss haj!

Fullt upp

Hej hej!
Idag har jag haft mkt för mig. Först åkte jag till Hanna och Tilde och myste med dom ett tag, Tilde känner igen mig tror jag och skrattar massa åt mig! Jätte gulligt, jag fick tom mata henne me banan!

Hanna bakar pannkakisar, medans Tilde kryper på golvet.
129941-50

Åh sötboll!
129941-49

Tilde kan tom sitta själv nu!
129941-48

Och krypa me, åtminstone ett par steg!
129941-47


Sedan har jag varit i Svenljunga och fixat massa grejer, hämtat paket, varit på apoteket, varit på biblioteket, varit i kommunhuset och på ICA. Jag har verkligen aldrig varit i kommunhuset innan, kändes märkligt. Jag ska ju försöka få lite ersättning för alla mina resor till Halmstad så jag var där och skulle lämna in lite intyg på att jag var jag och att jag pluggar i Halmstad. Blev väldigt förvånad för personen som jag pratade med var typ 25-30 år, trodde att alla som jobbade på kommunen var mkt äldre, men det var ju skönt att jag hade fel. På biblioteket fick jag lånat alla böckerna till nästa kurs; visst ser denna bok mkt spännande ut, måste ju dessutom tillägga att den är på engelska, oj, vad jag ser framemot den boken, *NOT*

129941-52

Jag fick lite grejer att möblera med på min cp-vägg av min mamma. Jag ska ju ha lite svart tema där och har kommit på att jag har inte en enda svart prynadssak.. Ok, en, en svart katt, men den ska stå där den står. Mamma hade hittat lite grejer i källaren som jag kunde ta, och jag blev jätte nöjd faktiskt. Även om den ljusblå duken ska bort en gång i tiden, när jag själv lärt mig virka en i svart kanske?! Men visst blev det fint!?!? Bilden e lite knasigt tagen, men men.. typ nåt sånt där ska det bli. Och så ska det ju givetvis inte vara påskfjädrar där jämt. Mamma hade kommit på att det var dags för fastlagsris i går så jag fick lite av henne, blev fint det me tyckte jag!

129941-51


Vi e lite krassliga här med, Stefan kom hem från jobbet och hade lite feber och jag känner mid med lite konstigt, snorig och hostig och lite hängig... Uscha! Stefan ser riktigt hängig ut, får väl se om han kan gå till jobbigt i morgon, annars får jag fundera ut nåt alternativt sätt att ta mig till Halmstad på....

Nu ska jag nog försöka diska lite, och packa för i morgon e det ju tänkt att jag ska till Halmstad.

Puss puss

Slappe dag

Sicken slö å slapp dag det varit i dag, skönt. Behöver lite återhämtning och vila. Har legat i soffan mest hela dagen, har dock fått gjort lite vettigt oxå, tvättat tre maskiner och bytt sängkläder. Tvätta e nog lite min grej, inte alls jobbigt tycker jag.. Lite jobbigt att det tar två timmar för att maskinen ska bli klar, men det har jag vant mig vid nu och kan planera utefter det.

Vi har ätit tacos me, gott gott, länge sen jag var så här sjukt mätt som jag blev idag!

I morgon ska jag hälsa på Hanna och Tilde, ska bli jätte kul, känns som om jag inte träffat dom på riktigt på typ flera månader, typ sen jul,men det måste jag väl ha?? Sen ska jag till Svenljunga och göra en massa ärenden, typ fyra grejer jag ska göra. Ovanligt, brukar aldrig ha några ärenden där annars... Så ska jag hämta ett par byxor från H-M som min mor hämtat ut, ska bli så spännade å se om dom passar. Hoppas hoppas hoppas.

Glömde förresten det ultimata när jag berättade om mamma å Let´s dance... Hihi, hon tyckte att nu var det minnsann på tiden att Lasse frivilligt skulle lämna tävlingen och ge sin plats till Harald.. Jo men visst.. Själva grejen att tänka tanken och så e ju ingen fel, Lasse borde inte under några omständigheter vara kvar, men att MIN MAMMA säger det, så oväntat så det finns nästan inte.. För ett par år sedan hade aldrig nåt sånt hänt, tror jag..

Nä nu e det kaffe dags och så ska jag kolla lite mer engagerat på barcelona-valencia på TV4+, tror tom matchen är bra, det blev iaf mål precis just nu, valencia gjorde mål.. Det är väl iofs inte så bra, håller ju på Barcelona... Men men.. Skriver med säkerhet ett inlägg i morgon med.

Puss

tenta över

Oj, vad skönt äntligen klar!! Satt och skrev i 4 timmar och 45 minuter, underbart! Nää, inte direkt men är rätt slut i huvudet efter ett sånt pass, men konstigt nog gick tiden väldigt fort, en tenta som tar lång tid att göra och utmanande på ett sätt som faktiskt får huvudet att hänga med hyfsat,, Konstigt nog. Hur gick det då?? Tjaaaa, jag vet inte... Alltså jag är väldigt tveksam på vissa ställen hur det verkligen gick. Känns som om jag gissade hela tentan men om mina gissningar är bra så är det bra! Skrev ju massor kändes det som, eftersom jag satt i hundra år oxå typ. Många i klassen satt kvar länge, längre än vanligt. Skulle gärna vilja ha tillbaka tentan nu.. Så jag får veta hur det verkligen gick :/ Första problemet var iofs att när vi kom till skolan så skulle inte tentan vara där vi trodde för Hjärtslaget skulle vara där, de hade glömt boka sal.. (hjärtslaget=nåt med kåren, kommer studenter från hela Sverige hit en helg och gör nåt..) Alltså.. Min fråga är vad är viktigast tentan eller kår-grejen? Alla kan nog gissa mitt svar, vi fick sitta och göra tentan i typ ett uppehållsrum.. Just det ja, det var högskolan jag studerade på! Det störde mina nerver lite i början men det gick bra!

Sen åkte jag iaf hem så nu e jag i Håcksvik igen, skönt men jag är sååå trött.. På nåt konstigt sätt. Skönt att bara ta det lugnt. Om man säger så här, Stefan ska ut och vinterfiska i morgon (hmm, finns det verkligen is på sjön..?) och gå upp ca 06.15, jag ska INTE upp då! hihi

Veckan som gått har som sagt varit väldigt mkt plugg.. Ska bli jätte skönt att börja på en ny kurs och plugga nåt annat ett tag, även om det har varit väldigt intressant med arbetsrätten (så oavsett hur tentan går har jag verkligen lärt mig massor jag inte kunde innan, och dessutom massor som jag kommer ha nytta av i framtiden, det ni!) så är jag trött på att plugga på det sättet som jag gjort nu.. Kan nog vara ett genomtänkt drag att i princip bara ha kurser om fem veckor, sen är man trött på det.. Nästa kurs: grupprocesser och ledarskap, och jag ser inte särskilt mkt framemot det faktiskt..  Förresten så var det en av "de lite äldre" i min klass som har varit med barn ett tag, och nu hade hon fått barnet och ändå gjorde hon tentan, Det såg lite roligt ut för hon såg fortfarande gravid ut, men det var tomt på nåt sätt, och så såg hon väldigt tagen ut.. Hon måste fått barnet för typ mindre än en vecka sen och sen sätta sig och skriva arbetsrättstenta, det är ganska strongt. Hennes man kom till tentan med barnet så hon kunde amma den, antar jag.. Han satt iaf i korridoren. =)

Stefan håller på att laga love-dinner hihi! Han lagar VÄLDIGT sällan mat så det ska bli spännade, jag fick inte va i köket, har lite svårt att hålla mig därifrån bara. Tur att jag kan passa på att skriva ett blogg inlägg under tiden. =) (hihi, nu ropade han på mig, tror han letade efter redningsbägaren och inte hittade den, men innan jag hann komma kom han på var den var :P)

Love-dinner och melodifestivalen, där har ni mig ikväll!

Min mamma är lite rolig förresten, pratade med henne innan och hon var såååååå upprörd över att inte Lasse Brandeby åkte ur Let´s dance igår.. Hon hade tom röstat på Martin Lidberg för han e en sån fin person =). Harald hade ju faktiskt varit riktigt duktig, men Lasse har alltså gått för långt och nästa vecka tänker hon minnsann inte titta på programmet bara för att Lasse inte åkte ur..  Visst håller jag med, men för er som känner min mamma (hanna, du vet iaf) att det är helt oväntat att hon dels röstar på ett program som Let´s dance och sedan engagerar sig så i det att hon inte tänker titta för att fel person åkte ur!

Hepp, puss haj!

FAN

Vad i helvete är problemet med bloggen, skriver massa inlägg som försvinner av olika anledningar jag blir sååååååååååå arg!

Jaja, tenta i morgon, känns konstigt, lugn som en filbunke..  Beror helt på frågorna om det går bra eller inte. I veckan har det varit väldigt mkt plugg och en del träning. Jag älskar combat, såååå kul!!! Sjukt kul! Längtar till tentan är över så man kan tänka på nåt annat, ta det lite lugnt utan dåligt samvete ch framför allt plugga nåt annat än arbetsrätt.. I morgon åker jag hem, äntligen! Har gått bra här iofs i vecka, för jag har ju haft fullt upp och inte tänkt så mkt på vad jag gör och var jag är!

Hepp, nu ska jag ringa hem å sen ska jag kolla vem som åker ur let´s dance! Hoppas på Lasse, han var inte bra i dag.. Han har gjort sitt.. (gissar att svenska folket inte ärmed mig idag heller.. men men!) Anja  vann brons iaf, gött! Sicken tjej!

Puss

Titta jag fuskar

Hihi jag visste väl det.. Att jag skulle komma in här.. men jag har varit duktig idag faktiskt... Skolan från 9-12 och sedan från typ kvart i ett till halv fyra har jag pluggat, paus på en kvart, plugg en timme igen och mat och kolla skidor och plugga en timme igen.. Nu e det dags för skidor i gen.. Go for it girls! Dom har ju bra chanser allihop i störtloppet. Nu ska jag kolla hur det går!!

Tilda missade lådan denna gången, inte så bra där gumman! Skärpning på det!

Puss haj, skidor, House och plugg som gäller...

.. Å jag e redan trött.....

Mkt plugg

Hej hej!
Nu var det länge sen jag skrev här.. Hmm, vad har hänt sen sist tro?? I fredags så kom Stefan ner hit och så var vi hos Mats och Linda hela kvällen å kollade på let´s dance och åt thai mat. Han skulle fixa lite dimmrar åt Mats, så nu blev det äntligen gjort! Förresten så ägnade jag dagen på fredagen åt att försöka plugga, det gick sådär... Mkt annat för mig hela tiden.. Förstår inte det.. Har varit så i dag oxå.. Det är ju fokus och effektivitet som gäller den här veckan ju...

Iaf, på lördagen gick jag och Stefan en sväng på stan. Köpte skidoutfit till honom, på rea och allt  (ååååh jag vill med ha!! ). Sen åkte vi hem till Håcksvik, Stefan har varit lite krasslig i helgen (eller egentligen sen typ nyår.. konstigt nog för innan det har han i princip inte varit förkyld på 4 år...)så vi har mest tagit det lugnt, kollat tv å så. Söndagen kollades det på diverse skidor på Tvn och jag pluggade lite, men även då problem att verkligen få nåt gjort..

Och så i dag har jag besiktigat bilen, det gick jätte bra, förutom att jag fick betala kostnaden IGEN, vi har ju redan betalat in den ju.. Fattar inte riktigt varför, men det kanske har något att göra med att Stefan skrivit över bilen på sig själv efter att vi betalat in avgiften för besiktningen.. Ja, jag vet inte.. Måste lösa det där iaf, för betala 300 kr för mkt funkar inte för en fattig råtta som jag. När jag skulle betala det där på besiktningen så hade jag inte 300 kr på kortet och var tvungen att leta fram mobilen och föra över pengar och greja.. Usch! Jaja, så kan det gå..

Sen åkte jag till Halmstad iaf och skulle gå på förhandlingspel 2, halv klass idag. Jätte skoj, vi var bara tre. Asså, det skulle kanske varit 25 pers men vi var tre... Lite lätt pinsamt.. Äsch, stackars läraren, och oss, för nåt vidare förhandlingsspel blev det inte.. Men jag tror faktiskt jag lärde mig rätt mkt ändå.. Lite skoj på nåt sätt att hamna i den positionen som jag gjorde ändå.. Annars säger jag inte så mkt på lektioner, men det gjorde jag nu.. Jag gör ofta det när det är få personer där.. Kul med lite omväxling. I morgon lär vi vara fler, sista föreläsningen/repetitionen inför tentan.. Å sen e det plugg som gäller i 110 km/h.. Totalt fokus..Jepps, så får det bli.. Då kanske denna lilla tentan går vägen! (Dvs jag kommer blogga ytterst lite denna veckan...)

I kväll har jag även varit och tränat, Bodypump, första gången på två veckor, jag var ju lite förkyld  förra veckan och halva veckan innan,.. Sjukt jobbigt var det, nytt pass med mixar från andra gamla pass.. Känns som om jag kommer ha lite träningsvärk i morgon, eller mkt träningsvärk.. Rygg tror jag.. Oj, vad vi rodde, jobbigt som f-n. I morgon e det kanske combat på schemat igen, det var grymt kul sist.. Får väl se lite om jag kan röra mig över huvudtaget i morgon först..

Tjaa, nu e det dags att lägga sig tror jag.. E sååå trött! Klockan ringer 0800.. Ska läsa ett rättsfall innan jag somnar tänkte jag.. Stor risk att jag somnar i rättfallet dock.. men men..

Puss haj, nu tänker jag inte ha på datorn så mkt innan tentan.. Har ju ingen självdiciplin vad det gäller det längre.. (har jag haft det nån gång??) Och för er som undrar så går just den delen av mina nyårslöften helt åt skogen.. Men resten går bra.. Inte börjar med morgonpromenader än heller.. men på onsdag tänkte jag!! I morgon ska jag ju cykla bort till skolan och grejer tidigt (dålig ursäkt kanske...?!?!)

Puss

Bra dag

Hej!
Idag ska det minnsann inte vara ngt gnällande från min sida, dagen har varit helt ok! Det började faktiskt redan igår med att tjejerna var här och vi lagade mat och vin och spelade sepl. Det var mysigt, fastän jag inte vann på spelet! (hade det varit vuxenfrågorna hade jag säkert vunnit, eller inte :P) Sen idag har jag varit i skolan nästan hela dagen, även om kanske inte föreläsningen och sedan förhandlingspelet var det mest intressanta och givande som jag har gjort i hela mitt liv så gillar jag att vara i skolan, det känns som om man får ngt gjort då (å sånt gillar jag). Efter skolan åkte jag hem, renskrev lite anteckningar och drack kaffe och åt macka. Sen bar det av till träning, combat idag. Tänkte att jag hade fuskat så i veckan så nu var det dags att ta igen det lite, och oj vas skoj det var idag! Har haft väldigt stora problem med koordinaitonen innan, men idag gick det jätte bra tyckte jag (iaf för att vara mig, vad det gäller koordination har jag inte alls höga krav på mig själv, jag vet att den är obefintlig). Men idag var det verkligen roligt, förstår varför Emmelie pratar sååå varmt om den, för det var kanon. Kul när hon e med oxå.. Hon kan det så bra så det hjälper mig mkt att titta på henne lite!! Sen har jag iaf bara slöat i soffan, kollat på Fäst vid dig, på sexan, medan Sandra har pratat i telefon typ.

I morgon ser planerna ut som följer:
cykla till skolan och kolla efter intyg och skriva ut lite
cykla till stadsbibblan å plugga
kanske fuska lite och åka hem å kolla på sidor på TVn
kanske träna lite
STEFAN KOMMER HIT
åka till Mats

Dagens låt: Bed of roses.. hmm hur det nu kommer sig, har inte hört den idag tror jag... tror annars att jag har en kanske ny favvolåt, Melody Clubs Fever, fever.. Hörde den innan, har nog inte hört den förr och den kommer jag nog gilla starkt om jag hör den igen, så det blir nog nerladdning på den sen! Eller kanske i morgon, för nu ska jag faktiskt sova! Kl ringer kl 08.00 i morgon.

För övrigt kissade Tilda på lådan! Bra där gumman!

Puss å god natt

Lugn, slö å slapp

Idag har jag verkligen ansträngt mig för att få tiden att gå.. Inte gjort det jag borde.. Eller jo det har jag ju men jag har mest glott runt här på nätet och så... Usch, hatar sånna här overksamma dagar. Dessutom dissade jag träningen, fy skäms! Hade ingen lust.. och vet inte om min förkylning skulle uppskatta träning (eller skyller jag bara på det?!). Har iaf läst ett kapitel i personaljuridik-boken och försökte lösa tre frågor, men jag lyckades inte. Ist har jag beställt lite intyg för att jag ska kunna ev söka om bidrag för resor till skolan här... Vet inte om det går hem riktigt, får väl testa. Har även läst bloggar på expressen ca tre timmar eller nåt. Själv diciplin, vad är det?

Förstår inte varför jag längtar hem så mkt, vill bara hem. Vill inte vara här mer.. och så kanske jag "måste" vara här ändå till på typ lördag eller nåt.. Åh.. Vill hem nu men det går ju inte.. Tror det kan ha nåt att göra med min mkt kassa ekonomi för tillfället.. Tänker inte ens kunna unna mig en kopp kaffe på stan.. Så illa ställt e det. Och i morgon e det skola fr 9-16, så det blir att ta med matlåda och dricka MAX en kopp kaffe i skolan (varför känns det som om det kommer bli iaf två??)

Hmm, har just en lite rolig konversation på msn, gruppkonverseation med sandra som sitter tre meter här i från och stina! Det e lite rörigt att snacka så många men men.. Praktiskt, vi har ofta konversationer runt varandra.. Vi här i samma nätverk. (inte stina då, men hon snackar ofta me hela huset i olika konversationer).

Säker på att jag kommer va här till på lördag.. =(

I så fall har jag redan bestämt att det blir plugg på bibblan på fredag så att jag får nåt gjort detta funkar ju för guds skull inte.

Känner att min blogg förändrat sig lite.. vet inte varför. Så mkt jag vill skriva men när jag sätter mig och skriver kommer inget ner.. bara sånt jag gjort eller gnäll över nåt annat.. Var e allt fiffigt jag tänker på?!?!

Äsch det kommer, måste försöka ställa in mig på att stanna här ett tag till.. =) varför vill jag inte?!??!

Puss

Lista

 

Tänkte att nu har jag absolut inget bättre för mig än att göra en liten lista.. Var ju sååå länge sen... Sen att det står Plugg på min msn har väl inte med saken att göra??

Vad har du för hobby? Tjaa, lite dåligt med hobbies, men glo på nätet å träna, kolla på sport påTvn får väl va mina hobbies, ska börja virka har jag tänkt.
Sport du gillar att titta på: Allt, utom bilsport, hästsport..typ

Sport du gillar att utöva: Fotboll.
En stad du vill besöka: Jag skulle vilja åka till barcelona igen.
Ett land du vill utforska: Nya Zeeland.
En efterrätt du älskar: hmm, Stefans farmors grej med vaniljvisp och blåbär, mums!
Sällskapsspel du gillar att spela: Gillar det mesta, om jag får vinna!
Det gillar du att läsa på söndagar: Läser inget speciellt på söndagar som jag inte läser alla andra dagar.
Konstnär du gillar: Konst.. Inte min grej.
Ett klädesplagg du tycker om: Gillar min grå tröj/klänning!
Om du fick välja fritt, vilken utsikt skulle du vilja ha från ditt sovrum: Skulle vilja ha snö och klarblå himmel utanför fönstret när jag vaknar. Underbart!
Är du vegetarian? Nej
Om nej, varför inte? Varför skulle jag?
Hur många har du dejtat? Tjaa, har varit på blind-date, det ni! Skulle nog kunna räkna till tre st som jag har dejtat.
Har du nåt jobb? Nope
Om ja, trivs du med det? -
När gjorde du senast något riktigt dumt?
Har nog förträngt det..
Favoritfik? hmm... Skånskan kanske...? Fast dit går vi aldrig..
Vad tycker du om sex före äktenskapet? Valfritt, men jag säger BRA!
Projekt just nu? Massvis.. Bl a min hemska vägg där hemma.
Barndomsidoler? Lotta Engberg, Arvingarna, Sofia Källgren..
Vad tycker du är äckligt?
Potatismos...
Vad har du på dig just nu? Mysbyxor, en tröja som jag tycker e orange men alla andra tycker e röd och under den har jag linnet jag burkar match den med.. som har oranga prickar.. (kan jag va färgblind tro..?)
När och var grät du senast? Konstigt nog vet jag inte, tror det var längesen, jag brukar gråta rätt ofta och av ingen anledning annars...
Något beroende? Kaffe, även om jag inbillar mig att jag skulle klara mig utan.. INTERNET.
Vem hånar du? hmm, håna? Hur som hellst har jag kommit på att jag har fördomar, och de blir bara fler och fler. 
Vem delar du mest minnen med?
Hanna tror jag!
Vem stör du dig på? Det varierar.. Kan störa mig på allt och alla, särskilt en tisdag. 
Vem gosar du med?
Stefan, i bland Tilda, även om det mest e hon som vill det och så gosar jag givetvis med Tilde ibland med (åhh sötboll)!!
Vilken tidning läser du? Säger bara en sak, ALLT OM MAT!
Vilken buss åker du oftast? 555-556 Falkenberg-Ullared.. typ en gång varannan månad.
Vilken frisyr har du? Ibland platt, ibland krull.
Vad gör du nu? Pluggar... Bloggar.. Lyssnar på störtloppsträning (tror jag) och när Sandra pratar me Slem i telefon.
Vad gör dig till en bra människa? Åhh, jag e inte säker på att jag e en så bra msk. Om man säger så här så hoppas jag att ingen kan läsa mina tankar.. Men jag e rätt snäll å omtänksam mot dom jag tycker om iaf!
Vad gör dig till en dålig människa? Se ovan
När spydde du sist?
Dagen efter tentafesten.... Suck.
Är du en bra flick/pojkvän? ja.. Hoppas det.
Vad vill du helst ha nu? Pengar
Är du flörtig? Hmm.. Ibalnd kanske.
Dagens sång? Har ingen idag.. Dagens sång alltid är just nu Sunrice Aveneue - fairytale gone bad. (heter den så..?)
Vill du hångla? Jaa. Pussas å mysa..
Favoritkaka? hmm, gillar alla kakor.
Lyssnar på nu? Fortfarande störtloppsträning och sandra pratar med nån annan i telefon nu.

För bövelen nu e det jävlar i mig plugg som gäller.


Tisdag, tisdag

Idag är det tisdag, gillar inte riktigt den dagen.. men det har på det stora hela varit en bra dag. Kollar på skidor på alla möjliga håll och pluggat.

Har fått veta att jag fick VG i kursen på personalekonomin. Göttans! Arbetsrätten känns inte helt hopplös längre, bara nästan. Tror det är kollektivaavtalen som jag har mest problem med, delar av MBL. Men konstigt nog så ger sig det även i denna kursen, det kändes helt och hållet hopplöst typ förra veckan, nu är det nästan bara lite hopplöst..

Min mage har mått kasst nu i två dagar, inte hela dagarna men ett tag på kvällarna.. Jag kan ta att den mår kasst.. Det gör den jämt men ont i den vill jag inte ha.. Det e ganska sällan jag har det, men nu har det varit så lite i två dagar... hmm.. Oro, stress...? Tjaa, skulle tro det. Stressad känner jag mig inte, känner mig aldrig stressad nästan, men oro skulle jag kunna tro.. oroar mig för allt och inget. Jag skulle behöva en fast punkt, där jag vet hur allt funkar, ha en plan för min framtid.. Vad är  egentligen viktigt för just mig, i mitt liv? Vad vill jag? Vart leder den väg jag börjat gå, och i korsningen där framme vad ska jag göra där?? Ska jag vända tillbaka och springa, ta höger eller vänster, gå rakt fram eller det kanske finns en genväg? Det ska nog lösas sig tillslut tror jag... Vore bara väldigt skönt att veta åt vilket håll man ska titta!

Ska sova nu! Ska bara visa en bild på en så trött nydöpt liten tjej! Lilla söta Nemi (tror inte jag ska umgås för mkt med Tilde å Nemi å andra bebisar, jag tror det ställer in kompassen på min väg åt ett helt annat håll än den väg jag går nu.... :P)

129941-46

God natt

Förkylningstider å väntan

Nu sitter jag i soffan och bara väntar på att tiden ska gå.. Så onödigt, kunde ju göra massa vettigt under tiden.. men vet inte vad.. Vi ska i väg på barndop om ett par timmar, Linas Nemi ska döpas. Har ägnat dagen åt att kolla på massa skidor på TV, och nu när italienska ligan ställt in sina matcher i helgen har jag inget att kolla på, Stefan satte på nån film på fyran.. Säkert har det gått nån timme på den, eller så är det typ en kvart kvar.. meningslöst enligt mig... Så då bloggar jag lite i st, har blivit lite dåligt med det på sistone.
Jag har gått och dragit på mig årets första förkylning oxå.. Snorigt som bara den i två dagar men konstigt nog mår jag mkt mkt bättre idag, bara lite hosta kvar. Skönt! I fredags var jag hos tandläkaren, dom tyckte jag var så duktig fortfarande, roligt!

Har kollat melodifestivalen och let´s dance med. Let´s dance är ju klassiskt fredagsnöje och melodifestivalen kan man ju bara inte missa.  Lite jobbigt att veta att man är "uppbokad" framför TVn både  fredag och lördag nu i flera veckor. Men melodifestivalen var väl.... sådär måste jag säga. Gissade att Anna Book och Tommy Nilsson skulle gå vidare, så det va ju bra, kan väl inte påstå att låtarna var så väldigt bra bara.. Hoppas det blir bättre låtar i fortsättningen, Samba sambero gillar jag faktiskt refrängen på lite iaf. Typiskt schlager som sätter sig fast i huvudet på två sekunder. Addis Black Widdow, pinsamt dåligt, alltså refrängerna var nästan ok, men verserna var så pinsamt dåliga att det förstörde allt. Usch! För en gångs skull tyckte tydligen jag och svenska folket ganska lika, för dom gick inte vidare, tack och lov.


Usch borde verkligen fördriva min tid på nåt vettigt sätt nu... Har ju egentligen massa att göra.. tror jag!! Håller på att fixa en lösningen på den hemska väggen här i vardagsrummet, blir verkligen jätte bra!!! Behöver åka till Ikea bara och köpa lite väl valda grejer.. Men som det ser ut nu kommer det antagligen bli framåt april jag kan göra det, har så sorgligt lite pengar nu och så måste vi spara lite till Åre resen..Verkligen väldigt fattig för tillfället usch, befarar att pengarna från kontot som jag får låna i från kommer vara slut innan skolan slutar.. och det är INTE bra.

Nu ska jag driack en kopp kaffe! Å gottit!
hej sålänge, återkommer med bilder från dopet och så där.. antingen idag eller en annan dag.