Hektiskt

Hej hej!

Nu är det snart dags för tenta i gen, i morgon! Känns ok än så länge, får se hur jag känner mig efter åt.. Det nalkas en massa kalas, födelsedagar och fester i helgen. Mkt mkt att göra, men man kanske hinner med en blogg paus än då.. Om jag hittar nåt roligt att skriva om. =)

Kollar på Elfsborgs Uefa cup match på TV n.. Andra halvlek har precis börjat katastrof dålig för elfsborg, dom ledde ju tom efter första.. Jaja, dom kanske hittar rätt igen!

Jag är trött som bara den nu.. Ska försöka lära mig lite lite fler av dom där principerna man ska kunna i affärsredovisningen, sen ska jag snart sova tror ja!

Puss

(Stefan fyller 25 på Lördag :D)

Skum känsla

Idag har jag gjort min tenta, det kändes ganska bra tyckte jag men jag vet inte. Blir bara mer och mer förvirrad på hur det egentligen gick.. Vet 3 poäng som är fel, dom borde varit ganska enkla.. Min slutsats är att hade jag fel på det, hade jag säkert en massa fel på annat oxå.. hmm.. ja ja, det är bara att invänta resultatet som gäller, ska jag ha tre tentor att göra precis efter jul tro?! Nää, om jag skulle behöva omtenta marknadsföringen kommer jag med stor sannorlikhet inte göra den tentan precis i början av januari!

I veckan är det totalt fokus på affärsredovisningen som gäller.. Usch.. Orkar inte plugga mer. Men men, på fredag är det över för denna gången (Sedan bortser jag för tillfället från att jag måste börja med arbetsrätten i helgen) Aldrig tar det slut!

Nu ska jag sova iaf!

Puss

Händelsefull vecka

Hej hej!

Det har hänt väldigt mkt sen sist, eller egentligen har det väl inte hänt så mkt men jag har haft vansinnigt mkt att göra, dels har jag haft sjukt mkt att plugga (tenta i morgon) och dels mkt att tänka på. Nu har jag väl landat lite grann iallafall, skönt! I morgon är det tenta, marknadsföring. Har inte en aning om hur det kan tänkas gå, får se vilka tur man kan tänkas ha, kommer rätt frågor kan jag nog klara mig, annars så risken ganska stor att jag inte klara mig, vi får se efter i morgon helt enkelt!

Igår var det iallafall inflyttningsfest i Anderstorp hos Sofie och Erik! Kul att träffa alla, det var länge sen (typ midsommras..) Och jätte fint hus hade dom oxå, jag blir så avundsjuk vill oxå ha ett hus, nån stans...

Jag har utlovat lite bilder en tid. Här kommer lite!

Det var ju älgjakt för någon vecka sen.. (typ två kanske.. äh jag vet inte. har absolut ingen tidsuppfattning nu för tiden) Stefan lånade min kamera och tog lite bilder. Här är två! Dom hade jätte fint väder nästan alla dagarna, då är det nog riktigt fint att sitta i skogen!
              

Sen var jag ju hos Hanna och Tilde förra fredagen! Här är lite bilder från då. På den tredje bilden är Tildisen alldeles nyvaken och klockan är ungefär sex på morgonen! Hon är ju söt ändå, tur jag inte tog nån bild på mig, det hade nog inte varit någon vacker syn så dags.
                 


I torsdags hade jag, Sandrew och Stina  en liten kreativ stund hemma hos Sandrew. Hon hittade sina penslar och kom på att hon hade tavlor man kunde måla på och färg att måla med! Så det gjorde vi. Det var faktiskt jätte roligt och nog ett välbehövligt avbrott i den smått hysteriska vardagen förra veckan. På den fjärde bilden ser ni vårt resultat! Jag målade den bruna, och jag är faktiskt nöjd med den. Jag blir i princip aldrig nöjd med något som jag tillverkar själv så detta är helt klart ett fall fram åt!

                        

Och så avslutar jag med en bild på mig och Stefan i går kväll, inte så där värst söta är vi men men!
 

Nu ska jag nog laga mat och plugga det sista inför i morgon! I veckan är det plugg som gäller på affärsredovisningen som jag har tenta i på fredag. Jag och Hanna ska plugga ihop till den lite grann!

Ha det så bra allihopa! Kommer väl antagligen inte hänga här så värst mkt nu i veckan, men jag tittar säkert förbi lite! =) Kan ju inte hålla mig ifrån det liksom!

Puss

Att finnas till

Rubriken låter väldigt djup.. Det är oxå menat väldigt seriöst, men kanske inte på det djupa planet så precis! Utan det jag syftar på är att finnas till för varandra, för sina nära och kära! Att veta att man kan ringa någon precis när som hellst, mitt i natten, vilken dag som hellst om det skulle vara något, vad som hellst. I mitt liv finns ett par personer på denna "lista" (allra mest en kanske) och det uppskattar jag mkt! Ovärderligt.

Givetvis försöker jag oxå finnas till för andra, även om jag kanske gör det på mitt egna lilla vis. Jag är inte bra på att prata känslor och fråga hur det är, men någon stans tror jag att dom som behöver mig (om det nu är nån) vet var jag finns och att jag alltid ställer upp och hjälper till så gått jag kan. Ahh jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt, men iaf alla mina vänner jag tycker massa om er och uppskatter er jätte mkt.

Puss


Helgen

Det har varit en lugn och skönt helg det här! Väl behövligt.

I Fredags var jag hos Hanna och Tilde. Jag och Hanna åt tacogratäng, drack lite vin och kollade på Idol och snackade en massa gamla minnen (och en del nya förståss). Sedan sov jag över hos dom. Det var en skum men mysig känsla att vakna nästan mitt i natten av en liten Tildis som låg i sin säng (först, sen i dubbelsängen hos mig å Hanna) och i det närmaste sjöng. Mycket mysigt, kanske lite väl tidigt med tanke på att det tog flera timmar för mig att somna men men jag klarade mig fint ändå!

När jag kom hem i går morse från Hanna (kom hem typ halv nio) så satte jag i gång och plugga lite. Pluggade fram till halv ett, sedan var det städning som stog på schemat! Storstädade hela lägenheten och det var verkligen välbehövligt. Men sååå lång tid det tog. Jag är kass på att städa snabbt och smidigt, därför blir det alltid ett sånt projekt när jag väl ska göra det. Tänk om jag hade haft en större lägenhet, det hade ju tagit minst en hel dag att städa då! Man kanske får lära sig att städa oftare istället om man bor större.. (tror inte denna lägenheten heller skulle ta skada av att städas lite oftare, absolut inte, men jag är hemma så sällan och det är så trist att städa när man väl är hemma och ska mysa!) Fint blev det iaf när jag var klar! Men jag var sjuuuukt trött på kvällen så vid halv tio var jag tvungen att gå och lägga mig, kunde inte hålla mig vaken alls. Sedan sov jag hur gott som helst hela natten och vaknade inte en enda gång förrän halv nio i morse, det var länge sen jag sov så bra en hel natt kändes det som!

Idag har jag inte gjort så jätte mkt vettigt, pluggar i två timmar eller nåt. Myst med Stefan en del och nu i kväll har vi kollat på en gammal Wallander - film; Mastermind. det är nog lätt den bästa Wallander-filmen  enligt mig. Jag har det ganska bra för jag kommer sällan ihåg filmer, även om jag sett en film så kan jag se om den utan att komma ihåg allt av den. Det är ju ganska bra!! Stefan kommer alltid ihåg allt från en film och det måste vara himla trist att se om filmer då.. För mig spelar det ju ingen roll, jag kommer ändå inte ihåg  vad jag har sett innan och inte. (Fast å andra sidan är det rätt meningslöst att kolla på film, utan att komma ihåg den sen....)

Nä nu ska jag packa i ordning inför i morgon, det är tentaplugg som gäller för hela slanten nu i veckan. Kanske kanske så fuskar jag lite och lägger ut lite Tilde-bilder här på bloggen i veckan. =)

Puss & Kram

Marknadsföring är verkligen supertrist.

T'änkte bara visa att jag faktiskt lever, åtminstone lite grann. Försöker plugga marknadsföring men det är sååååå trist tycker jag!

I kväll ska jag mysa med Hanna och Tilde!

Tillbaka till köket och plugget, kanske ska sätta på kaffe, blev helt plötsligt väldigt sugen på kaffe (eller kan det vara yttterligare en undanflykt från att plugga..?)

Massa kramar!

Höstmys

Hej hej!

Nu är det minnsann verkligen höst. Igår var det en jätte jätte fin dag och jag och pappa var ute och gick en riktig långpromenad, tog nästan två timmar, men vi gick inte fort precis. Jag hade med mig kameran så jag tog lite fina bilder oxå. Här är några!

                            


Och finast av alla:

image132

Innan promenaden var jag och mamma i Kinna shoppade lite skor och lite grejer. Mamma köpte ett par vinterskor (eller stövlar snarare) åt mig, jätte snällt! Jag gillade skorna massor, hoppas att dom är varma oxå. Skulle väl lägga ut bilder på dom men jag orkar inte riktigt det.  Var även på Wilma och köpte mig en lite speciellt klänning som jag ska ha på alla fester (eller på nån av alla fester iaf) som kommer här fram över. (shit vad mkt fester det är framöver alltså, nästan varje helg..) Den var Svart, vit, grå och lite lila!! Sen köpte jag en grå, grön tröja med som jag gillade mkt, billig var den oxå!

Stefan var på lagfest i går i Falkenberg så jag fick åka och hämta honom typ halv fem i natt i frölunda! Han är väl minst sagt lite däven idag, stackarn är inte så rutinerad på att festa så mkt längre.. Denna syn mötte mig i badrummet innan idag:



Stefan gillar att duscha när han är bakis, så han sitter i duschen tills dess att varmvattnet är slut. Tycker det är jätte roligt, så jag var tvungen att ta ett kort. Han vill säkert inte att jag visar bilden, men förlåt älskling, det är ju så roligt! Han har allt varit lite klen idag, just nu är han på älgmöte (älgjakten börjar i morgon...)

Nä kanske skulle försöka plugga lite till idag, har bara ritat en liten modell på datorn än så länge idag. Hade planerat massa plugg idag egentligen!

Kram på er allihopa!

Plugg

Jaaa, jag bara fortsätter plugga just nu. Inget annat hinns med. Ok lite träning, lite mat, lite Heroes och så där.. Men annars är det bara plugg som gäller. Jag började på min fjärde kurs igår, såå spännade! Vill bara sätta i gång med den med en gång, men det är annat som jag måste fokusera på just nu... Affärsredovisning (vi har satt en intern deadline på att vi ska vara klara med alba nästa vecka, det skulle underlätta livet), marknadsföring och projektledning måste jag oxå ta tag i...

Därför är jag nu i det närmasta påväg till statsbibblan där jag tänkte tillbringa min dag.

Förresten har jag en plan på att börja skriva om nåt annat än plugg snart, men det händer inte så mkt mer i mitt liv just nu.

Keep going!

Puss

BodyCombat

Åhh det roligaste jag vet just nu! Det är så sjukt kul med combat, har aldrig fått så mkt positiv energi av någonting innan! Som ni kanske förstår har jag varit på combat idag igen, oj oj vad roligt! (däremot har mina stackars ben massa träningsvärk just nu, kanske mest från bodypumpen igår iofs)

Annars är det som vanligt, väldigt mkt plugg. Och den där tentan den bara närmar sig allt mer, shit alltså. Både marknadsföring och affärsredovisningen kommer att ge mig magsår till slut. Min fråga är, när hade jag tänkt plugga till marknadsföringen egenligen? När? Lördag och söndag innan tentan precis eller..? Tacka vet jag tenta på lördagar, då vet man ju hur man ska planera plugget iaf, tenta på en måndag sugen!

I kväll är det House som gäller här. Ska nog packa i ordningen på mitt liv som ligger utspritt i hela lägenheten och diska lite lätt först, sen skulle jag ju givetvis behöva plugga oxå.. Får väl se hur det går med det..

Ah visst ja, jag skulle ju sätta på kaffe oxå först! Kaffe är gott!!!

Puss

No way självdiciplin

Så vad gör man inte.. Jo man hänger på nätet i stället för att plugga.. varje gång jag går inte på högskolan i halmstads hemsida kommer jag på att jag bara måste läsa http://hogskolanihalmstad.blogg.se (studentbloggen). Tjaa det är ju inte det mest intressanta man kan tänka sig men det måste ske just nu, när jag har ap-mycket att göra. Sedan måste jag titta lite i Facebook, för kanske 10 gången idag och sedan så måste jag skriva ett eget blogg inlägg oxå..   Och eftersom jag tydligen inte alls kommer ihåg hur man gör en länk så måste jag sitta och försöka med det i en halv timme eller så.. Grr. No more plugga hemma för mig, Det krävs DICIPLIN!

Ska i väg och träna strax. kanske skulle försöka få i mig nån mat först och kanske borde leta fram vilka sidor som skulle ta lästs tills i morgon.

Jaha, ännu en dag till ända??