Mkt jag skulle

Skulle städa idag, har jag städat idag? Svar nej! Behövs det städas? JAAA, så in i bänken. Vad gör jag istället för det jag borde?? Ingenting, sitter och kollar på datorn, inte ens nåt vettigt gör ja.. Och dessutom är det nån som loggar ur mig från msn då och då.. Inte för att det gör så mkt egentligen, jag pratar ju ändå inte med någon...

Middagen idag skall bli fisksoppa och nybakta frallor, var ska jag hitta motivationen så jag kan ställa mig och baka tro?? Nä nu ska jag nog kanske sätta fart trots allt. Solen skiner så himla fint idag, kunde snön bara låta bli att komma hela tiden hade det varit nemas problemas och grästräning ikväll, nu kan ju inte snön och vintern låta bli att komma så vi får köra på inomhusträning idag istället.. vill inte. I morgon är det match.. Vilket underlag det blir antar jag återstår att se.

Många påskpussar från en mig!

Funkar dåligt

Det verkar som om bloggen inte vill vara med och leka nu när jag hade tänkt uppdatera den med ett inlägg om USA.. Aj aj.. får väl göra ett nytt försök en annan gång.

I morgon är det redovisning i skolan som gäller.. Sen ska jag nästan vara lite påsk ledig ett par dagar faktiskt.

Puss

Det där med uppdatering

Det går visst segare än jag trodde att få bloggen uppdaterad med ett USA inlägg..... Beror väl på att jag har en vääldans massa annat att tänka på.. Och prioritera. Lite annan uppdatering kanske kunde vara på sin plats...

Jag har sökt lite kurser till sommaren nu iaf, man måste ju ta något att ta sig för när skolan ska vara slut, och sommarlov lyser med sin frånvaro. vad passar väl bättre då än att läsa lite på distans?? Det jag är mest sugen på att läsa just nu är väl rättssociologi från lund (på disans), kommer inte riktigt ihåg vad kursen innebar, men det verkade bra iaf. Tyvärr väldigt lockande att läsa den i sommar, helfart på distans. Hade varit så underbart skönt att få bestämma lite över vad man ska göra själv.. Och en fin sommar gör jag gärna det, typ på tylösand =) Man blir inte rikt på det bara... :( Men första prioritering är ju alltid att få ett jobb på något sätt, det är ju viktigast av allt nästan. Oroar mig bara mer och mer för det..  Det känns helt helt omöjligt, fastän jag knappt provat än...Kanske skall sätta en deadline för att få ihop ett cv nu till påsk??

Första träningsmatchen i fotbollen har jag även deltagit i... Hur det kändes? Jaa, vad ska man säga, efter 10 minuter trodde jag att jag skulle dö, sen gick det lite bättre.. Men det var väl ungefär vad man kunde förvänta sig av mig.. (har ju helt klart gjort matcher jag varit mindre nöjd med förr). Lagmässigt var det ingen hit precis.. förlust med 6-2.. Kan vara nyttigt på sina sätt, och jag själv insåg hur himla långt kvar jag har till något som kan kallas för form...

Ett ord om melodifestivalen: ok, vinnarlåten var ok (charlotte perelli, om någon skulle ha missat det, kanske ni på andra sidan jorden..?) men jag gillar inte riktigt charlotte, framför allt gillade jag inte hennes kläder.. Gräsligt (och hur kan någon som fött barn vara så smal??).

Idag söndag har det inte hänt mkt här på siggebergsvägen.. Slapp och lite plugg för min del. Jag fick  till slut med Stefan ut på en promenad för att om möjligt få igång kroppen lite.. (den e ju lite sliten sen matchen igår och stefan spelade oxå match i går så jag tyckte att han med behövde komma ut) Förresten var det nästan inbrott i stefans jobb bil i torsdags.. Någon hade skurit loss bakrutan på bilen, men inte tagit något. Som tur var fanns det inte så mkt verktyg i bilen som de kunde ta.. Dock lite läskigt att någon gör så när bilen står parkerad här utanför.

En bild från USA kan jag väl kosta på mig att visa!! (mer kommer, jag lovar.. men det kanske dröjer lite till)

image176

I veckan som kommer gäller plugg, och träning (fastän jag har ont i halsen för fjärde veckan i rad, jag tänker ignorera det..)

Förresten var pappa på återbesök hos doktorn i torsdags, han har läkt fint. Så nu ska han väl gå till sjukgymnast och så där och till pappas stora glädje sa doktorn att det var bra att cykla, så nu är väl pappa ute och trampar runt byn för fullt dagarna i ända! Men han är ändå sjukskriven en månad till, men han kunde känna efter lite själv och börja jobba halv tid sen om han vill....

Dags att sova så man är laddad för ny vecka (skulle inte tro at jag blir mer laddad för att jag sover, men men sova är ju alltid skönt, speciellt eftersom jag nästan varit sten död hela veckan... suck aldrig varit så här trött innan, hoppas att det är sviter från resan, annars har jag nån allvarlig skit i kroppen)

Puss å godnatt!

Hemma igen

Japp nu är jag hemma. Fantastisk resa, USA är ett märkligt land, iaf de södra delarna som vi besökte.

Jag har massvis att ha tag i här hemma nu, och så länge kan ni läsa sandras resedagbok (resdagboken.se --> sandra _e84) där jag har gjort ett litet gästspel.. Om jag orkar göra en lika detaljerad beskrivning av resten av dagarna så kommer den uppdateringen här. Någon form av uppdatering och bilder lär ju dyka upp här oavsett iofs.

Nu är det plugg som gäller för hela slanten.

Puss

USA

Japp jag lever och frodas i USA right now. Mest frodas. Lever gott, härligt med semester. Återkommer med bilder senare!

Puss