Fotbollsänka en lördagkväll

Ja, man kan väl knappast inte benämna mig som fotbollsänka, eftersom är minst lika fotbollsintresserad dom Stefan.. Men just i kväll känns det lite ensamt, efter fotbollsturneringen, som faktiskt var kul, vädret var ovanligt bra för denna sommaren (bara EN skur under tiden vi var där)  och spelet som lagen bjöd på underhöll åtminstone  då och då.. (det brukar blir spännande matcher av derby karaktär där) Men iaf så har hela laget träffats nu i kväll och grillats, men det verkade inte vara nåt för respektive.. Jag körde Per och Stefan till Frölunda, men det var inga andra tjejer där så jag kände att jag nog skulle åka hem igen...

Så nu har jag gjort INGENTING sen kl 16.20 när jag kom hem igen. Jag har så himla svårt att hitta på nåt själv nu för tiden, om det inte är städa eller plugga jag försöker göra. Visserligen skulle jag ju kunnat plugga nu oxå men det kände jag inte riktigt för.. Har nog lärt mig allt om bolag, föreningar och stiftelse i veckan.. (eller lärt mig och lärt mig, jag har läst hela boken iaf =)) Näst på tur står nog konkurrenslagen, och marknadsföringslagen.. Men kände inte för det idag direkt...

Dessutom finns det inget bra på TV heller... Jag har beställt lite kort på nätet och läst på en massa bloggar och sånt där i eftermiddag ist. Har inte suttit så härframför datorn på hela sommaren, jag brukar ju få nog av att sitta vid datorn på dagarna på jobbet annars. Jaaa, resten av kvällen får väl tillbrings med att vänta på att dom vill komma hem från frölunda igen, Jag kanske skulle ta och måla två ramar som jag har tänkt måla ett tag.....

Trevlig lördagskväll iaf, jag ska försöka ha det iaf, även om det inte händer så mkt spännande här hos mig!

Puss

Fotbollsturnering

Idag kommer större delen av dagen att tillbringas i Östra Frölunda och tittandes på fotboll. En av årets höjdpunkter är när banken här anordnar en turnering för alla herr-lag i området (fem st). För en fotbolls älskare som mig är det perfekt, men vädret kunde ju varit bättre.. Risk, stor risk för regn i dag igen. Så det blir till att plocka med regnkläder och stövlar och paraply och grejer. Önskar att jag haft finare stövlar.... Dom jag har är Stefans gamla som han hade när han var typ tio eller nåt. Hittade dom uppe hos hans pappa och dom var i min storlek så dom fick jag, och som den sanna skogsmulle han är så är ju så klart stövlarna gröna och höga. Praktiskt när man är i skogen eller så, men inte så smidigt på en fotbollsplan, där man bara har dom för att inte bli jätte blöt om fötterna.. Får väl se om vädret kanske håller upp så pass att jag slipper ha dom på mig, men men vi får se.

Jag har lite semester nu iaf, till på onsdag! Skönt! Tyvärr är det lektioner jag skulle behöva gå på i Halmstad på mån och tis... Jag tror jag hoppas över måndagen i af, så kan jag och Stefan åka nån stan typ sön-tis. Vet inte vart vi ska åka, jag e ju så klart sugen på MC turer.  Vädret kanske inte tillåter det dock men men, det hade varit skoj som bara den! (Har en liten tanken som jag inte sagt till nån än och det är att åka MC till Trollhättan och hälsa på gudföräldrarna, mamma och pappa har varit där uppe i veckan och nu är dom i Danmark tillsammans, men dom kommer hem dit i morgon, då hade vi kanske kunnat åka upp dit.... vi får se!)

Nu ska jag fixa i ordning mig, innan det bär av till frölunda.

Önskar alla en trevlig helg! Massa kramar!

Socialt jobb

Man skulle kunna tänka sig att mitt jobb är ganska socialt, prata i telefon hela dagarna, men nu när det helt plötsligt inte är så mkt att göra så är det väldigt osocialt, man sitter och kollar nåt på sin dator och säger knappt inte ett ord.  Men men, jag ska försöka vara flitig idag och plugga lite..

Var e sommaren förresten, jag fryser! :(


Semester

Nu har jag oxå haft lite semester, en helg i Halmstad! Vi har ätit massa god mat, slappat och druckit öl! Och spelat en del kort, skoj skoj! Jag orkar inte skriva så mkt men jag tänkte visa lite bilder för en gångs skull.

image93

Stefan och Sandra igår kväll på Harrys när vi va där och käkade!

image94

Ingemar och Carina (Stefans föräldrar) var oxå med!

Hittade ingen bild som jag känner för att visa på mig själv.

Visar istället en bild som jag tog häromdagen när jag längtade lite efter solen. Verkligen upppiggande te-kopp det där, sommarkänsla! (fast det kanske inte är väldigt mkt sommarkänsla i att dricka te, men men)
image95

Nä nu är det slapp i soffan som gäller innan en tuff arbetsvecka början i gen i morgon! Sista hela veckan på Wästgöta, tiden går hemskt fort.

Puss

Ensam hemma

Hej!
Idag är jag ensam här hemma. Stefan har åkt med MC´n ner till Halmstad me sin pappa, det är rix fm festival där idag och av någon anledning har det nästan blivit en tradition att gå på det... Han har iaf gjort det de senaste tre åren nu! Känner mig alltid så hemskt ensam när han inte är hemma, just på kvällen är det inte så farligt men sen när man ska sova känner jag mig ensammast i världen! E rätt ovan vid att sova själv, har inte sovit själv en vecka sammanlagt här i lägenheten och hemma i Mjöbäck är det inte heller många veckor jag sovit själv. Men det brukar ordna sig, när man väl har somnat.

Har en massa saker som jag skulle kunna göra nu när jag är själv, massa saker som Stefan ändå inte tycker är kul, typ rensa lite i rabatten, baka, gå ut och gå, plugga... Har så mkt jag kan göra att jag inte ens vet vad jag ska börja med, jag är dessutom ganska trött och orkar nog inte sååå jätte mkt.. Men snart är det helg iaf, då är jag LEDIG! =) Vet inte vad vi ska hitta på riktigt, Stefan är säkert kvar i Halmstad så jag får väl åka ner dit oxå kanske.. I morgon efter jobbet då.. (kanske kunde gå in i Ullared på vägen ner då...) Men jag är inte så sugen på att åka till halmstad bara. Äsch vi får väl se! Jag jobbar bara en vecka till nu på wästgöta (och två-fyra dagar veckan efter det oxå).

Börjar bli lite bråttom med plugget med kom jag på idag.. Även där är det mkt jag borde göra, men jag vet inte vilket ände jag ska börja i... Tror jag ska försöka börja med köprätten snart, för den har jag nog sämst koll på, konkurrsenlagen har jag inte heller vidare bra koll på.

Nä nu kanske jag skulle ta och dricka en kopp kaffe (måste försöka komma ihåg att ta med mig eget kaffe i morgon, det är inget vidare gott kaffe på jobbet, uäck) och renskriva lite anteckningar från arbetsrätten... japp, det ska jag göra!

Puss haj

Jobb och jobb

Hej hej! Det är inte mkt spännande som händer i mitt liv för tillfället, det är mest jobb som står på schemat! Jätte mkt att göra är det fortfarande, men trenden säger att det kommer att lugna ner sig redan i morgon, skönt! Behöver andas lite på dagarna nu, allt är ju ändå så bara slut! .. Undrar hur många gånger jag har sagt " nej tyvärr den är slut" idag, säkert 1000 gånger... minst. Ev ska jag åka en sväng till Ullared i morgon, behöver lite grejer där.. Vi får se.
 
Nu e det slapp i soffan som gäller! Eller kortspel kanske!

Tänk va tiden går fort, nu är snart juli slut! Jag funderar fortfarande på hur jag ska göra till hösten... E ltie sugen på att bo hemma i Håcksvik, men jag vet inte än.. Vi får se!
Kram å puss

Hissa och Dissa

Jag vill idag:
Hissa: SOLEN, Äntligen lyser den igen, tom jobbet känns kul då!
Dissa: Gräsklipparen på Siggebergsvägen, HALV SJU var det full fart på Svenljunga bostäders gräsklippare.. Ok, jag har inte semester eller så men andra vill kanske inte bli väckta av den där bedrövliga maskinen  på sin semester. Dom kommer ALLTID så tidigt till Håcksvik, detta var nog visserligen rekord i tidighet, annars brukar det vara sju, men för guds skull, kan dom inte göra nåt annat de första timmarna, t yp rensa rabatter eller nåt som inte låter så mkt..?!!?!

Nu åter till jobbet, lunchen e slut!

Lite sol

Hej!
Nu har solen lyst lite grann på eftermiddagen/kvällen! Härligt, det var första gången på mer än två veckor som jag inte kunde se knapparna på telefonen på wästgöta, för att solen sken på dom!!  Alltid nåt.

Annars är det inte mkt nytt som hänt, typ inget tror ja! Förkylningen verkar vara i schack. Vi skulle nog träffa Pier å Frida snart och spela lite kort, kul! Har inte sett dom på typ två veckor och ändå bor vi på samma gata, strange! Stefan ska nog ut å fiska i morgon me Erik och Pier, jag ska ju träffa Hanna, Tilde å Karin! Fiska på sjön Fegen ska dom nog!

Ha en bra fredag kväll!


KRAM


Förkyld

Jag har blitt förkyld. Haft lite små ont i halsen ett tag men typ sen igår har det bara blivit värre. Hade ont i halsen i morse och sen blev jag snorig och det är där jag är nu, lite halsont, lite snorig och lite ont i skallen. Det är inte sååå farligt men har ingen lust att va sjuk ( det va ingen större överraskning iofs att jag skulle bli det, det har varit på gång länge och flera på jobbet är förkylda.)

Annars har veckan förlupit ganska smärtfritt. Föreläsningarna gick ok i halmstad, onsdagen va inställd (skönt). Jobbet går väl ok oxå. Ganska lagom att göra idag, gissar på betydligt mer i morgon men det är bra för då kanske det inte blir så mkt nästa vecka för då är vi VÄLDIGT kort om folk. Skönt me fredag i morgon iaf!!!

Stefan har semester och lite svårt att hitta på nåt, det är inget vidrare väder (om nån missat det) och han e lite svår att sysselsätta, han är liksom inte intresserad av nåt enkelt, allt man kan göra hemma är dö trist tycker han. Synd om honom, han ser jätte uttråkad ut :( Får hoppas på bättre väder nästa vecka så han åtminstone kan äka på MC turer. Förresten  så krånglar bilen oxå, i morse så gick den knappt å starta och konstiga lampor lyste på kontrollpanelen.  Jag visste inte riktigt om jag kunde köra den då till jobbet så jag tog Stefans Caddy (reserv bil, jaktbil tjaa vet inte vad jag ska kalla den för, men det är iaf en liten lastbil, modell äldre). Det blev lite bråttom då, men jag hann!! Iaf är det nån grej som måste bytas i bilen, nåt elektriskt. Däcken måste oxå bytas, skit oxå! Det är ju jätte dyrt. Nackddelen med att bo där vi bor är ju att man måste ta bilen överallt, det är dyrt! hade vart billigare att cykla, får nog allvarligt överväga det. Men det är ju för långt att cykla överallt här.. :(

Nä nu är det snart dags för sporten på tvåan 22.03 och sen dags att sova. Kan nog behöva det så min förkylning går över , om den nu gör det av sömn! Till helgen väntar en hel del grejer, på Lördag ska jag å Hanna gå och hälsa på vår gamla dagmamma Karin, sen kanske det e fest på kvällen, och på söndagen fyller stefans farfar 75 så då är det dags för kalas. Ganska fullt upp, men jag hoppas på att min förkylning håller sig i schack så jag kan genomföra allt det. Dessutom vill jag gärna åka MC, men det är ingen höjdare snorig.. Kan undra hur vädret ska bli, får ta och kolla upp det! Min nya hjälm har kommit så jag vill testa den ju!! Nån som vill ha en hjälm i stl xs så har jag en till salu, jätte fin röd svart är den!! (lite onödigt att ha två hjälmar kanske, det har jag ju just nu)

God natt, och en massa pussar och kramar!!

Vill ha sol. NU!

Vad är det för kasst sommar väder vi har egentligen? Jag blir såååå trött.

Det händet inte mkt skoj hos mig iaf, Stefan är och bygger älgtorn, jag tänkte va duktig och plugga men har inte fått tummen ur än. Hade från början tänkte åka till Överlida och gå på sommarmarknad men jag hoppar över det, det är inte kul att gå där när det regnar. Och sen är jag ju i Överlida varje dag nu för tiden när jag jobbar. Veckan som kommer blir nog ganska saftig, jobb i Överlida 8-17 varje dag, halmstad och föreläsning 17-21 mån-tis och 19-21 på onsdag. Sen vet jag inte riktigt vad som händer mer. Stefan har semester! (Undrar när jag kommer ha min första semester på riktigt??)

Nu ska jag va lite flitig!

Puss på er allihopa!

Jag vill...

... gå ut med min kamera och ta kort. Jag längtar efter det.. Det var så länge sen.. Men det får ju sluta regna först! Det har det visserligen gjort just nu, men jag sitter ju på jobbet... Ska till mor å far och äta mat idag.. Missar sommarfesten med stefans jobb idag, för att jag jobbar.. Det hade vart kul annars.

Många kramar

Trött dag

Hej hej!
Dålig på uppdatering men tiden räcker inte till, har ingen lust att sitta vid datorn när jag är hemma när jag gör det hela dagarna. Och på dagarna här försöker jag jobba, åtminstone oftast, men just idag är det helt plötsligt jätte lugnt, konstigt. Har varit mkt att göra innan men idag knappt något alls, tror helvetet brakar loss i morgon igen! Jag är otrligt seg och trött idag, vet inte varför. Ska ner till Halmstad efter jobbet, känns inte direkt roligt när man redan innan är trött som bara den.  Men men, det ska bli skönt att komma hem och sova sen iaf.

I lördags var vi ute på liten MC tur, härligt! Hoppas vädret blir bättre snart så vi kan åka igen, men stefan har ju semester nästa vecka, så han kanske lämnar mig i sticket här hemma och drar i väg på motorcykeln. Men han har lovat att inte åka till gotland, för dit får han inte åka utan mig. Gotland är mitt nästa semestermål i Sverige tror jag På kvällen var Stefans mamma, pappa och morbror hos oss och åt mat och på söndagen åkte jag och stefan till IKEA! Kul kul, nu skaffade vi en lösning till våra garderober äntligen. Det blev två byråar, en bred och en smal med spegel i samma modell. Kanon, har inte riktigt hunnit fixa allt med det. Typ tavlor och sånt så det är rörigt i hela sovrummet, men men, det blir nog bra när det är klart! Jätte skönt med lite mer plats äntligen.

Längtar efter lunch, hungrig som bara den. Kanske skulle plugga lite nu när det ändå inte är nåt att göra,har ju lagbok och grejer med mig, men jag e itne sugen på det, trööööött idag! Skulle behöva gå ut och gå och röra mig ltie, har inte ens varit ute lite grann på evigheter. Det får bli i morgon, kanske.. 

Stina: tack för kommentaren, hoppas ni kom fram till Island bra, och att allt har gått bra!

Puss puss