Träningsvärk

Idag har jag träningsvärk, all over. Körde bodypump i går, det va längesen och det kändes. Inte går så mkt men idag... Knappt jag kan gå, varför får jag alltid sånn träningsvärk i benen?!

Igår va jag en sväng på stan å shoppade lite, riktiga kap, nöjd e jag! En lite längre topp från gina och en typ röd klänning från gina oxå, Me like! 128 kr kostade det för jag hade 150 kr rabatt. Sedan köpte jag en jääääätte fin och välbehövlig almanacka från Åhlens =) Som jag har letat.  I går kväll spelades det kort här, plump, och jag vann :D

Idag har jag oxå varit på stan och letat efter solglasögon och bikini, men jag hittar inte det ultimata. Jag har nog för stora krav tyvärr. Solglasögonen ska vara billiga, och sitta bra. Bikinin ska vara billig och brun på nåt sätt, hittar inte det ultimata där heller.. Kanske får jag hålla mig till tåls med min gamla, men den e för stor, men annars e den ju fin! Solglasögon däremot är ganska akut, för mina gamla har gått sönder och jag som gillar dom såååååååååå mkt! :( Lite ledsen i ögat för det, jag får helt enkelt leta vidare.

Plugg som gäller lite grann..  Svårt dock. Sammanfattning av ett annat arbete.. Vet inte riktigt hur...och massa fel i vårt arbete oxå.. trist.

Sommarlov på torsdag! :D Göttans. JÖKEN 11 Juni.

Puss

Dåligt samvete...

... har jag över att ha påverkat min grupp i en riktning som bara jag ville. Detta dåliga samvete kommer att ligga över mig ända tills vi fått det slutgiltiga beskedet. (men å andra sidan så måste ju någon hållit med mig, iaf lite grann, annars skulle inte denna förfrågning gjorts). Men egentligen, jag e nästan säker på att få dra det tunga lasset om det blir av själv  så varför inte. Skräckblandad förtjusning skulle man kunna kalla det hela. Jag vill på ett sätt men absolut inte på ett annat. jag vet vilken kick det ger en att klara av en sånn här utmaning, jag vet att det gör att arbetet känns färdigt i mina ögon. Problemet är att alla andra vill ha sommarlov (det vill jag med, jag lovar) och vill välja den lättaste vägen ut ur detta. (dvs inte göra nåt alls). Jag lär väl få äta upp detta med att göra det ordentligt och på riktigt... Annars ska detta minnsann bli en utmaning som jag ska göra allt för att ro i land.

Nu är det strax dags för sängen.
Kram Å puss

Läsa bloggar

Jag e helt hopplös, jag skulle LÄTT kunna sitta en hel dag och bara läsa bloggar, expressen.se, blogg.se, wordpress.com you name it! Förstår inte att det finns så många människor som sitter å skriver bloggar, så ofta. hur hinner dom med, har dom inget annat att göra.. (typ som jag som verkligen inte har mkt vettigt att företa mig en dag som denna..)? Som tur e har jag skaffat mig lite favoriter, det är typ 3-5 bloggar som läses varje dag, flera gånger varje dag, och sedan ett par bloggar som läses då och då (typ varannan dag)  och ett gäng bloggar läses bara när jag har mina blogg maraton, som typ idag. har läst bloggar in en timme nu typ.. Skulle kunna fortsätta i evigheter.. Tänk va spännande att träffa alla dessa häftiga människor i verkligheten. Man "lär känna" folk från fel håll så här. Inifrån och ut, konstigt! Sedan läser jag ju en del bloggar från folk jag känner oxå..., men man får ändå en annan bild av dem. Coolt på nåt sätt!
Som när jag å Hanna var små och sov över hos varandra, så skrev vi alltid dagbok på kvällarna och läste sen upp vad vi skrev, det är ju som en tidig variant av blogg! Även om jag aldrig tidigare lyckats skiva dagbok så här länge sammanhängade.... Har ju inte skrivit dagbok sen i slutet på februari 2002, efter ett litet jobbigt break up.. Det är ju kul att läsa sånt här efter åt, och jag tror verkligen det är mer min grej att skriva på datorn, och sen e det vad man än tänker och säger kul med kommentarer och statiskt över att folk verkligen läser det man skriver.. Även om det bara är blaj. =) Alltså måste fler än jag vara blogg beroende :P

Nu ska det ätas macka och dricka kaffe innan jag ska och kolla på fotboll på sannarp här.

KRAM


Fredag-Lördag

hej!

I fredags va jag hos Hanna och Tilde en sväng och så kom Lina och Nemi förbi. Vi gungade och åt rabarberpaj! Lite bildbevis på gungandet, Nemi gilla gungen, det gör inte Tilde så mkt.

         

Tilde ville inte att Nemi skulle ha mössa på sig så hon drog av Nemis mössa hela tiden och Lina försökte få på den igen.
         

En glad liten Tildis avslutas bilderna  med!




Sen på fredagen så pluggade jag lite, oxh sen åkte jag iväg på fotboll, kollade på när Stefan spelade. 1-1 blev det, mot Kronäng så det får väl räknas som ok! Inte jätte bra men ok.

Idag har vi åkte MC en sväng Ambjörnarp - Svenljunga (och handlade på ICA) - Mjöbäck (fikade hos mor å far) - Hem. Det va lite kallt ute bara, frös.. :( Annars e det ju alltid kul å åka MC, så det gjorde inte nåt att det va lite kallt.  Sen kollade vi på Hammarby-Elfsborg på TVn, bra match, kul att Elfsborg vann, jag håller ju lite på dom! Och sen nu i kväll har Stefans pappa varit här och ätit mat, vi skulle grilla men hade ingen kol så vi fick grilla inne. Efter det har dom letat MC på nätet och så har Stefan lagt ut sin MC på blocket för försäljning. Nån som e sugen på en Kawasaki GPZ 900R -85, för 24000 så hör av er. =)

NU ska jag nog gå å sova. Ska till Halmstad imorgon e tanken! Stina ska spela match igen så det ska jag se hade jag tänkt!!! Så glad för hennes skull, att äntligen vara tillbaka (eller nära på iaf)!

GNatt å puss

Vuxenpoäng

Hittade av en slump till ett vuxenpoäng test...http://www.vuxenpoang.com/index.php   Min ålder borde vara 35,6 år enligt testet, och ändå frågade dom inte om jag virkar :P Hmm.. 

Kan hända att jag ibland verkar lite äldre än jag är kanske!

Gekås

Idag har jag varit med min mamma i Ullared. Det var väldigt lite folk faktiskt, skönt, det är väl ingen som har pengar kan jag tänka mig! Köpte mest bra å ha grejer till hemmet, som tvättmedel å sånt. Köpte en fleecefilt som jag kan ha ute i trädgården oxå. Den e brun, blå, vit och organe randig, väldigt fin tyckte jag så den kommer nog hamna inne sen efter sommaren! Sen va jag en sväng på HM me. Köpte en svart skjortklänning för halva priset (dvs 150 kr). Det var ett sånt där "idag erbjudande" på alla klänningar typ halva priset, så jag är mkt nöjd! det är vad som har hänt än idag, vi kväll ska vi på kalas me, stefans gulliga farmor fyller år så det är kalas! I morgon vad jag än så länge inte planerna. Ev lite gos med bebbarna i Överlida, fotbollsmatch i Borås på kvällen, plugg ppå dagen kanske nån gång.. Jaa det är väl så som dagen ser ut ungefär.. Känner mig rastlös oxå.. Kryper i kroppen, läskigt!

Nä nu ska jag vika lite tvätt innan det bär av till kalaset.
Puss

Nya vana??

Har jag skaffat mig en nya vana tro..? Jag har varit ute och sprungit idag igen, kändes ganska bra faktiskt! Inte för jag sprang varken långt eller fort, men jag SPRANG iaf! Börjar känna av knutor i vaderna och det har jag minnsann inte varit i närheten av sen jag spelade fotboll för två år sen.. Nästan så den känslan är härlig.. (nää kanske inte)
Ska nog göra löpning och styrketräning hemma till vana i sommar!

Har förövrigt fått mitt schema för JÖKEN i sommar, rätt mkt föreläsningar, jag börjar undra om jag är riktigt dum i huvudet som ska läsa en sånn kurs nu i sommar... Nåt fel i skallen måste jag ju ha.. Hoppas det går bra iaf och att jag inte stressar i hjäl mig.. Min karl kommer nog bli ledsen på mig när jag är hemma så lite i sommar... :( Jag får väl flytta hem till hösten på heltid så kanske det ordnar sig!

Nu ska jag kolla på CL-final och dricka the!
Puss


Onsdag

Vilken konstig vecka det här har varit! Helt sjukt, jag åkte hem igår igen från Halmstad.. Kollade på när Stefan spelade fotboll, dom vann me 8-1. Bra för målskillnaden om inte annan, men så spännande kan man väl inte påstå att det var...Idag vet jag knappt inte vad jag ska göra.. Städa och sånt kan man ju alltid göra.. Det är ju dock inte så roligt.  Fint väder så jag får väl försöka komma ut lite. I morgon kanske jag kan umgås lite me min mor, hon e ju ledig då.

I kylskåpet finns det inte alls nåt, heeelt tomt. Det beror på tillfälliga (verkligen får jag hoppas att det bara är tillfälligt) ekonomiska problem.. usch jag blir så vansinnigt trött på att inte ha pengar. Plugga skulle jag nog kunnat göra länge, men nu är jag sååå trött på att aldrig ha pengar eller nåt att kunna leva för..

Jag funderar på om jag borde skaffa mig en bil. Det vore sååå bra att ha, ibland iaf, men ytterligare en fråga om pengar. Vet knappt inte hur sommaren sa fortlöpa med bil problem och så där... usch!

Nä nu får det va nog för idag. har fortfarande inte riktigt kommit på vad jag ska göra idag...
Puss


Svettigt

Hej hej!
Oj, vilket värme det lyckades bli idag, äckligt varmt. Det måste varit åska i luften fördet gick knappt att andas där ute. jag hade jacka och massa grejer på mig när jag skulle ut, men det skulle jag ABOSLUT inte haft. Har läst lite i bloggarna jag följer och det verkar som om vädret har skiftat en helt del i landet idag. det kommer en ordentlig skur här i eftermiddags, men det hjälpte inte för det var fortfarande lika äckligt varmt efter det..

Iaf så skulle jag och Sandrew ut och gå en sväng, men hon skulle springa till mig och tills vi skiljdes åt, men jag kom fram till att jag minnsann kunde springa me henne. Oj oj, jobbigt inte sprungit på två år eller nåt. Men det gick, kanske inte så bra men jag överlevde... =) Ska nog försöka springa en del i sommar, man kan ju faktiskt göra det i håcksvik oxå.. Även om jag inte tycker det är särskilt kul!

Jag var en runda på stan me, och köpte ett par jätte fina sandaler för pekpengarna jag fick när jag fyllde år, jätte fina är dom!!! Jag kommer få skoskav över allt men det skiter jag i, man vänjer sig väl för dom är såååå fina! me like! Här e en liten bild min fina sko!
Pratik Sandal

I morgon e det seminarie och grupparbete som gäller.. Sugen? Nä inte så.. Men men. Jag har gjort det jag kunnat än så länge iaf, hoppas alla andra gör sina grejer så ordnar det sig nog! Jag ska åka hem i morgon är min tanke får se hur det går.. Men jag vill.. Kindaholm-Öxabäck, det vill man ju inte missa.. Synd att elfsborg möter ifk samtidigt bara... :/ Har vi otur me grupparbetet så kanske jag inte ens kan åka hem.. morr...

Nu e det dock sova-sova-säng som gäller!

Puss å god natt!



Lyckad kväll

Kvällen i går blev väldigt lyckad. Först så åt vi italiensk buffé, sjukt gott! En kompis till Linda lagat allt det goda..Oj oj oj, en sånn kompis borde man skaffa sig. :P Sedan efter lite vin och kaffe och en massa prat så gick tog jag och sandra oss upp på ett par cyklar (klockan var kanske halv elva nu). Jag hade med mig min från stan, för jag cyklade ju ut till snöstorp, men Sandra lånade Lindas cykel. Vår cykeltur gick på något konstigt sätt (ja vi cyklade fel å massa grejer) till Nyhem och en 25 års fest. Sicket drag det var där, och så kul jag hade! Dansade massa, var hur länge sen som helst tror jag! Och en massa trevligt ivp folk. ´Sedan tog helt plöstligt fest slut (det var nog för att securitas kom..) och vissa drog in till stan och andra drog hem. Jag och Sandra tog och cyklade hem och var hemma 01.45, helt lagom enligt min smak! Nu har jag alltså redan vaknat, och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Vaknade för övrigt redan halv sex och undrade om det klockan var jätte mycket för det sken in en massa sol här, men klockan var visst bara halv sex, men jag fick allt kolla det både en och två gånger innan jag fattade det...

Kanske en vända på stan idag ist? Stefan kommer ner hit sen, han ska på utbildning här i morgon, utbildning i mobila arbetsplattformer! Det ni, spännande, eller kanske inte...

Puss

Trött

Lite e trött e jag allt och ska väl iväg på nåt kalasliknande nu... vart med mor å far på stan idag, påminn mig nästa gång jag tänker ta med dom på stan om jag vill köpa nåt att jag radikalt ska tänka om. Helt hopplöst att ens tänka tanken, jag menar i normala fall tar det tio min att gå inte till stan men idag tog det en halvtimme, minst.. men vi åt iaf jätte god lunchbuffe på skafferiet här i stan, gottit. Sen drack vi lite kaffe på däcket här utanför. Jätte härligt väder här nere i da,gkonstigt nog. Det regnade typ hela vägen ner innan men väl framme blev det jätte fint! Härligt! Och nu ska jag väl antagligen cykla bort till mats och linda snart, för att sluta upp till kalaset.

Puss puss

Trist väder

Hej!
Idag ska jag åka ner till Halmstad igen, har ju varit hemma i Håcksvik i två veckor nästan så det känns konstigt att åka ner igen. I dag är det typ kalas för Stefans morfars syster. Alla tjejerna i släkten träffas. Först så ska det bli spa, fast det ska inte jag med på. Har träffat hon som vi firar två gånger så jag tyckte det kändes lite konstigt att gå på kalas då, men sen e det italiensk buffe hos Mats och Linda och det kan jag ju va med på, när det ändå är i Halmstad liksom. Så mamma och pappa ska köra ner mig till Halmstad nu om en stund ovh tanken va att vi skulle gå på stan lite.. Jag måst eju handla för alla mina pek pengar som jag fick när jag fyllde år :D men det e ju sååå trist väder ute, regnar nästan.. Kan undra om din sko  finns ute på flygstaden.?! Kanske kan åka dit istället i så fall, men det är ju inte lika roligt som att gå på stan.. :( men å andra sidan, hur skoj är det på stan när det regnar..?

Jag har även lyckats med nåt konstigt som jag inte begriper mig på. Jag har lyckats få ett word-dokument att bli på 2107 kb, jäääätte stor ju, brukar va på typ MAX 100 kb....  Detta oroar mig lite.. så antagligen måste jag försöka få ner storleken lite för dokumentet ska skickas runt på mail, och det är klumigt med stora filer.. Hur jag ska gå till väga vet jag inte.. Hmm.. Tåls att fundera på! Kanske kan fråga en mkt datakunnig kompis som just loggade in på msn ?!?

Nä nu e det fix som gäller innan jag styr kosan mot Halmstad!

Puss

Snorpussar och bus me bebis

Hej!
Idag har jag varit i Överlida och gosat me hanna och tilde. Mysigt! Tildisen är förkyld, men go och glad ändå! Vi var ute och gick promenad i Överlida och såg en massa liljekonvaljer, åt bebisvänlig korvstroganoff och busade en massa!

Här kommer lite bilder:

Visst ser tjejen busig ut, och kolla in socken som inte sitter på riktigt, så sött!!

image78


Här är Tildis, Tildisen å jag, och Tildis och hennes mamma!
  
                         

Plugget har jag inte ägnat mig så jätte mkt åt idag, kört fast.. Men i morgon ska reten va klar är tanken.. Kan undra om jag lyckas.. ? Ha en bra kväll allihopa!

Kram kram

Plugg på golvet

Hej!
Idag är det plugg som gäller för hela slanten. Har nog kommit en bit tror jag. Känns som om jag fått till en maria touch på en fråga iaf! =) ska hitta inspiration till den tredje frågan nu är tanken. Jag har just intagit golvet.. och ligger på köksgolvet med datorn och skriver.. det är itne jätte bekvämt men jag tröttnade på att sitta vid bordet..

hepp, det var bara ett par rader från mig det här.. en bild kanske man skulle slänga in...
image77

Vilken tuffig! Och nej, jag kör inte den själv! den står still på bilden.

Om schlager

Alltså, det var det sämsta jag har sett.. Fan lägg ner skiten. Eller gör om konceptet totalt. Visst kompisröstar dom i östländerna, det gör ju vi i norden oxå, men vi är inte så många... Eller så kanske vi i Sverige kan göra så att vi skiter i själva eurosionsschlager grejen och kör vår egen schlager grej.. Med alla deltävlingar och så.. Det är det ju i vart fall låtar som man skulle kunna tänka sig att lyssna på två gånger.

För övrigt är det en slapp söndag. Ska plugga lite är tanken men jag vill inte.. Äh vi får väl se!

Puss

Låg

Idag har lugnet efter stormet kommit (brukar det inte vara lugnet före stormen förresten?? hursomhelst så är det lugnt och segt å trögt här idag).. Har försökt plugga mest hela dagen men inte kommit nån stans känns det som, glömde nog väcka min motivation imorse.. Haft hur mkt som helst att göra hela veckan, det hade jag väl egentligen idag med.. Men det gick inte.. Jaja

Igår fyllde ju jag år. Tjejerna kom hit. Hanna och Lina kom hit helt slutkörda vid typ kvart i fem, och vid fem kom en fullastad bil me tjejer från halmstad.. Hanna och Lina och bebbarna va trötta, så dom åkte hem nästan med en gång. Synd att jag inte hann träffa dom mer, men det blir nog snart igen hoppas ja!

Iaf, jag bjöd halmstad tjejerna på kyckling och hemlagad potatissallad och guacemole (hur f-n stavas det..?) och rabarbercheesecake till efterrätt.  Det va mysigt. Alltid kul när tjejerna kommer från halmstad hit, kul å visa upp sitt hus lite =) Blev lite knasigt sen på kvällen bara.. Maja skulle åka till fkbg och jobba, hon lånade Sandrews bil, men växellådan pajade i Älvsered så hon kom inte fram, utan den andra bilen fick och härifrån och hämta henne i Älvsered och köra henne till fkbg... Sandrews bil fick stanna kvar i älvsered.. Lite krångligt, men men.
Sedan precis när dom åkt så blev det nåt knas med elen här.. TVn lät som om den skulle flyga iväg och en hel del av ljuset fladdrade här.. Så min elektriker-pojkvän mätte och hade sig och spänningen (eller vad det nu är i uttagen) var helt konstig så han gickut i mätar skåpen och mätte, och mätte i skåpet i gatan. och det arknas där med, i hela denna hur längan trodde han, så vid halv elva eller nåt sånt fick vi fel anmäla alltihopa till e-on.. Och precis innan vi gick och lade oss kollade jag i kyl/frys, och spänningen var konstigt där med märkte vi... och fick flytta ut den och sätta i kontakten i ett annat uttag, då fick stefan rabarbercheesecake över sig.. det ramlade ur kylen,,, precis vad man inte är upplagd för när man precis ska gå och sova.. Både jag och Stefan blev rätt sura på hela situationen.. men i morse så funkade det iaf igen...
 
I kväll har jag varit ensam hemma, stefan spelar match i Sandhult, men jag kände inte för att åka med och sitta där en timme före matchen och en timme efter,.. Vädret är inte så roligt heller.  Så jag har legat och sovit i soffan i ett par timmar, och halvkollat på friidrott på nån kanal här. Det var väääldigt skönt att sova lite. Behövde nog det. Har kollat på talang 2007 nu med... Och frågan är vad jag ska göra nu... inte en aning.. Har ingen aning om vad om händer i helgen heller... Blir lugnt tror ja.. Vi är väldigt fattiga för tillfället båda två oxå.. Lite MC kanske om vädret tillåter?! Ja vi får se.

Borde kanske berätta vadjag fick för nåt igår med, fick pengar,  till JÖKEN litteratur och pekpengar (dvs pengar som jag får köpa sånt som jag varit på stan med sandra och pekat på :P), en jätte fin fotlänk med gröna blommor, den funkar till armband oxå märkte jag idag, en svart kruka med blomma i, tre små svarta jätte fina ljuslyktor (nästan det finaste jag fick, tack Tilde :D), en duk och ett halsband som mamma och pappa köpt på Malta, hmm va det nåt mre, jo just det,, vinglasen med lasse åberg motiv, presentkort på HM, och tre buketter med blommor! och två små hjärtan på tråd blommor! Ja det blev en hel del!

Kram å puss på er allihopa, och tack för en mysg dag igår!

10 Maj 2007

Idag är dagen då jag fyller 22 år! Spännande, det känns olika att fylla år varje år. Änsålänge idag har det mest varit praktiska saker på schemat som att laga mat, städa, duscha. Mamma och pappa har varit här ett par timmar och mamma har hjälpt mig att laga mat, väldigt bra känns det som... Det är vääääldigt mkt man måste hålla i huvudet och pyssla med själv på samma gång annars.. Det som återstår nu är en del fin lir.. Om t¨vå timmar typ dyker tjejerna från halmstad upp! Hanna och lina kommer oxå.. nån gång men vet inte riktigt när...

Är väidgt trött för tillfället.. Så jag ligger i soffan med datorn på magen och skriver, har aldrig testat denna skrivställning innan men den funkar ju faktiskt... En powernap på ett par minuter innan det är dag är dags att fixa ihop resten kanske?! Japp det blir nog så!

Puss å hej så länge

Tankar

Två små tankar från igår.

1. När du lagar lasagne ska du inte ha pastaplattorna nästöverst..(jag testade detta igår, men det blev gott ändå)
 Lägg dom längre ner i gratängen, annars blir dom som knäckebröd

2. Ganska skoj att de bästa spelarna från varje lag i fotbolls matchen jag kollade på igår fick var sin trimmer.. Ja en sånn där stor som man klipper gräns i kanterna med... Haha, när jag spelade fotboll fick de bästa spelarna miniräknare eller t-shirt.. samma varje år (dock var aldrig jag aktuell för sånt)

Nu ska jag fortsätta plugga, det är inte varje dag man har pluggat i två timmar kl halv nio. :)
Sen ska jag till gbg i dag med.. och hem igen och städa!
Puss puss

Bilder efterfrågas

Här kommer lite söta bilder från när jag hade besök av Hanna och Tilde nere i Halmstad förra veckan.. eller va det två veckor sen...? jaa visst sjutton är det två veckor sen. Suck vad tiden går...

Sicken sötboll!
image72



Bus-ungen

          

Jag å Hanna åt glassi solen på Stora trog, jättemysigt! Om ni tycker Hanna ser lite ledsen ut så är det för att hon precis tappat en av sina två glasskulor på marken! Jag lyckades ha mina kvar, oj vad gott det var och vad sugen jag blir på glass när jag ser bilderna!


         


Veckan nu är full av grejer.. Mkt RET-plugg och grupparbete plugg.. I morgon ska jag åka me pappa en sväng till doktorn, han har feber och ont i magen. Hoppas inte det är nåt allvarligt. Sen ska jag nog kolla på fotboll i Svenljunga, Högvad-Svenljunga. Jag missar ju aldrig en chans till derby :P Onsdag ska jag ev till gbg och plugga med gruppen, det är inte riktigt säkert.. Kanske kan lösa det på msn ist.. Vore ganska skönt.  Torsdag fyller jag år och då är det verkligen fullt upp. Mamma och pappa kommer på förmiddagen, Hanna och Tilde förhoppningsvis nån gång på dagen och tjejerna från Halmstad på kvällen! Så skoj å fylla år nu för tiden, när jag va liten grattade knappt nån mig, men nu är det fler! Skoj!! Frågan är vad jag ska köpa till pappa i födelsedagspresent, för det blev ingen match idag, han e ju sjuk!  Fredag.. ja jag vet inte.. Känns som att jag kommer få problem att hinna plugga denna veckan, fullt upp med massa annat skoj. Iaf ska jag vara duktig och gå upp me Stefan i morgon, 20 i 6 för att plugga lite innan jag ska iväg med far. Frågan är hur mkt jag får sova, Stefan har värsta ret hostan och hostar hela tiden.. har jag skrivit om hans hosta förr..?? jaa, jag vill minnas det..  Han har haft hosta sen jul..  Nu är det iaf sova som gäller. Förresten har min mamma varit här en sväng och planterat om mina blommor och rensat upp lite tistlar ur min rabatt.. tur att man har mamma. hon är himla bra på sånt där men å plantera och rensa. inte min starka sida...

God natt och puss!

Dålig på uppdatering

Usch vad jag är kass på å blogga nu för tiden... Jag får försöka jobba på det där... De börjar likna som det var när jag skrev dagbok förr... började varje gång med.. Nu var det länge sen sist, jag lovar att det ska bli bättring. Jo men visst.. (behöver jag nämna att jag lade ner min dagbokskarriär typ februari -02..?)

Det har varit fullt upp här sen sist iaf. Mycket i skolan (förresten så fick jag VG på tentan =)) och sen har jag försökt va lite social på kvällarna, åtminstone på msn. Det har varit väldigt fint väder med. Skönt!! Tordag-fredag har vi varit ute på utmanande ledarskap i fält, dvs gå mkt, inte äta mat och lösa lite uppgifter längs vägen och bygga och bo i vindskydd. Så här i efterhand är det faktiskt skoj, kul att varit med om det och faktiskt överlevt, men det var inte jätte roligt under tiden. Som tur va hade vi tur med vädret, annars hade det nog blivit mkt grinigt i gruppen. Nästa vecka händer det grejer, då fyller jag och min pappa år. Jag funderar på om vi skulle bjuda pappa på elfsborgsmatchen på måndag, det kunde han nog tycka va skoj! Idag är det konfirmation som vi ska på. Stefans kusin konfirmeras. Jag vet inte vad jag ska ha på mig, får man ha ganska vita kläder på konfirmation, utan att vara den som konfirmeras??!? Jag vet inte.. Får nog ringa mor min och undersöka saken.

Innan konfirmationen ska jag ta och plugga lite..  och skicka i väg Stefan till affärer, det finns ingen mat här hemma alls.. Frukosten bestod för mig idag av knäckebröd och keso med grillad paprika smak  och vatten. Hmm... Inte jätte gott till frukost kanske, man jag kände inte för att ta risken att dricka mjölk som var öppen och gått ut i måndags..

Hepp, nu börjar Stefan vakna här.. Får väl gå och säga hej till honom!

Puss

Alla nöjda?? Ett litet blogg inlägg från mig!!