Med näsan i Hatch

Nä nu får det vara nog, vill inte plugga mer! kom precis på att jag ska leta upp en bil och åka och handla mat. mkt i mitt liv går ut på mat =)
I morgon ska  jag köra stina till ängelholm, hon ska operara sig. I knät! Hoppas det går bra för dig gumman! och så ska jag plugga, träna, brainstorma med tjejerna. ja hela dagen full rulle!  HiHi,

Nä nu vill hon ha mat igen!

Lunch

Pauslunch i pluggandet, fattar inte hur man kan bli så trött av att sitta på en stol å skriva lite på datorn å läsa lite böcker, obeskrivligt. Det borde ju inte va så jobbigt men det är det, konstigt!

Det blir ingen träning i dag, kroppen ska få vila, om det låter bli att regna sen kanske jag kan våga mig ut på promenad. borde gå och köpa mig lite plugg godis,eller nån annan mat. finns inget kul alls här!
 I morgon kör jag nog bodypump i gen! sen e det workshop å brainstormning me tjejerna! =) Nice nice!

Nä nu hägrar lunchen å kycklingburgarna..
Puss

Tränat

Har tränat body pump idag, det är en träning jag verkligen gillar, tiden går fort å det känns att man har tränat efteråt!  Beach 2007 here I come!

Så har vi fått ut hemtentan i dag,sitter å oroar mig lite för den.. Känns jobbigt, men det kanske är ganska lätt egentligen?!?eller jag vet inte.

nu ska jag lösa kordord med Stina!

Bloggvärlden

Nu är det dags för mig att entra den fina världen av blogg här på detta forum, har ett tag skrivit en "lite " hemlig blogg på ett annat ställe, nu e det dock dags med en officiell!

Det jag inte fattar är varför jag väljar att göra detta just nu, när jag egentligen borde plugga... Är såååå jävla trött just nu! Kanske är vädret, eller kan det vara sviter från vintertidsomställningen.. Jag vet inte.

Äsch! Jag e med nu iaf. =)