Tråk-söndag

Nu har det varit en sånn där tråkig helg igen (i vart fall söndagen) då man undrar vad men egentligen håller på med.. Inget att kolla på på TVn och allt känns bara trist. Visst har man massvis att göra (ni som är studenter vet ju att man som student aldrig är helt ledig, man kan ju alltid läsa lite mer i nån bok) men allt är så förbaskat tråkigt.. Funderade starkt på att gå och lägga mig kl 8 för jag har ju ändå inget att göra, men då kom jag på att jag måste ju gå upp halv sex i morgon igen och det är INTE så stimulerade precis.  Bäst att vara uppe lite till så att helgen varar lite längre.. iofs har det är det skit det samma, det har ändå inte vart nån rolig helg!

Hepp hepp, nya tag och ny vecka och det ska ta mig tusan pluggas i veckan, oj oj oj vad det ska pluggas!

God natt eller nåt! Puss

Regnig söndag

Det verkar visst bli en regnig dag idag. Det gör inte så mycket, skönt att bara vara inne och pyssla lite. Har massivs som behöver göras men jag vet inte om jag kommer få så mkt gjort.

Har väl egentligen inte så mkt att skriva idag känner jag, Är lite sur över att jag vaknade innan klockan åtta alldeles av mig själv idag.. Fick ju sova hur länge som hellst..

Igår var jag och kollade på fotboll, Stefan spelade sista matchen för i år. Förlust 2-1, inte ens vidare rättvist. På kvällen var vi hos Stefans moster som fyllt 40 för hon hade lite kalas. 

Det är verkligen mkt höst ute nu, mellan bilen och förrådet här så ligger det massvis med lönnlöv, jag fick fundera på var dom kommer ifrån för det finns igen lönn precis här.. Dom måste ha kommit från lönnen borta vid gamla affären, tjaa kanske 50 meter bort. och den lönnen har väldigt mkt löv så det är inte konstigt om hela gatan bli täckt av lönnlöv. Jag vill ta mig ut med kamera och ta bilder nu när allt är så fint på hösten, men jag vill det inte så gärna att jag tar mig ut i regnet.

Tänkte kolla lite vad jag har för höstiga bilder i datorn. Här kommer lite smakprov, verkar inte ha tagit så mkt höstbilder sen jag fick min digital kamera, jag vet att jag har mkt höstbilder från tidigare men det är ju itne så smidigt att få in dom i datorn bara så där (vet nog inte ens var dom är någon stans...)

              
Jag tror att man kan konstatera en ganska tidigt höst i år. Den tredje bilden är tagen 31 oktober 2005, jag tror inte en enda björk kommer ha några löv kvar då.

Jag hittade lite mer vinterbilder som jag kanske kan passa på att visa samtidigt.

              

För mig visar dessa bilder att egentligen spelar det inte någon roll vilken årstid det är, bara det är hyggligt med sol så är varje årstid fantatisk! (och det kanske ska erkännas att jag gillar hösten ganska så mkt, som sagt bara det är sol så blir man lycklig.) Hösten har så mkt fina färger, det gillar jag jätte mkt. Någon gång när jag blir stor (ev pensionär) så ska jag gå nån målarkurs, jag har alltid velat kunna måla, och då ska jag måla massa naturmotiv, framförallt höstiga löv och träd :D Tills jag gått den där kursen får jag försöka fota naturen istället! (och i ärlighetens namn vet jag inte om jag är så bra på det heller, fotografisk bild på gymnasiet var jag ju inget vidare på, även om jag ett tag i min ungdom trodde jag ville jobba som fotograf)

Nä nu ska jag nog göra något annat, plugga lite kanske!

Puss puss

Vikt

Den som har varit i min garderob och bytt ut alla mina byxor till likadana fast i minst en storlek mindre, var snäll och lämna tillbaka mina brallor! Jag är en fattig student och har inte råd att köpa ny garderob just nu.. Pleeease!

Tjaa jag förstår inte alls vad som har hänt.. Har nån nåt förslag? *ler*

Skämt åsido, men nu kommer ta mig tusen morgon promenaderna snart tillbaka, det måste bli så! Frågan är var mina extra kilo kommer i från och hur dom har kommit dit.. Beach 2008 satsar jag på nu ju, då jag jag ju inte helt plötsligt gå upp i vikt ju... Grr.


Annars har det varit en flitig dag i dag oxå. Statsbibblan hela dagen och tom tackat nej till fika på stan för att jag inte kände att jag hann med.. Mkt stolt över mig själv, snart ska jag i väg och träna Combat! (kanske tappar jag bort mina nya kilo där) Dessutom måste det köpas rödbetor hit till Halmstad, jag kan nästan inte äta pyttipanna utan rödbetor, men jag glömmer alltid dom i affären och kommer bara på dom som nu när jag ska äta pyttipanna.

En liten kommentar om IDOL, så är jag helt nöjd med vilka som gick vidare. Sam är nästan favorit fortfarande, och Daniel har jag gillar sen första stund. Är det någon som vet varför han har en kaptensbindel på sig jämt..?

Dags för mat!

Puss

Wonderful Wednesday

Åhh, sicken produktiv onsdag detta har varit! Jag och Michaela träffades halv nio i morse och började med den stora uppgiften i affärsredovisningen. Höll på med den till kl ett, med lite fikapauser emellan förståss. Sedan var det föreläsning från 13-16 och sedan fick jag för mig att träna så jag cyklade hem och åt lite mat och åkte och tränade bodyump 17-18! Gjort massvis idag och det känns så bra!  Gillar när man känner sig så duktig som jag känner mig nu. När man för en gångs skull fått saker gjorda. Jag måste ju då helt enkelt hålla i trenden, och vara lika duktig i morgon. Vissa planer på att plugga på statsbibblan i morgon, och vissa planer på att träna combat på kvällen. Dessutom vill jag gärna gå en runda på stan om det hinns med! (måste ha nya träningskläder, mina funkar inte längre... Och jacka måste jag ha med.. och skor.. och... och..och.)

Nä nu ska jag skynda mig att göra mig i ordning och gå bort till Sandrew för att äta Tacopaj och titta på idol och Heros!

Lovely!

Dagens..

Det va himla länge sen jag skrev en lista. Jag gillar listor och hittade denna lilla lista på Fridas blogg.  (undrar om jag verkligen lyckats göra en länk till Fridas blogg nu.. Har aldrig fattat det där med länkar innan)

DAGENS HUMÖR: Uppåt, trots viss risk för tisdags ångest.
DAGENS FRISYR:  En fläta på ena sidan, och sedan (och före flätan) en vanlig tofs.
DAGENS LÅT:  Oj, vad svårt! Det får bli James Blunt som faktiskt funkar riktigt bra att plugga till.
DAGENS LÄNGTAN:  Jul.
DAGENS HAT:  Regn
DAGENS ÄLSKA:  Svårt att komma på ngt speciellt som man kan ha älskat en dag som denna..
DAGENS VILL:  Sova
DAGENS VILL INTE:  Att tiden ska gå så jäkla fort, det är ju snart dags för tentor.. :/
DAGENS MYS:  Idol och House-Mys med tjejerna!
DAGENS GÅ UPP:  07.30..hrmm.. eller blev det kanske 08.00..?
DAGENS HISS:  Luncha med Hanna!
DAGENS DISS:  Att min hotmail uppdaterat sig själv.
DAGENS TRÄNING: Räknas att cykla till skolan som träning? (jag tränade faktiskt igår :P, på riktigt)

Nästa gång ska jag göra denna listan på morgonen tror jag.. Och iaf en lite mer händelserik dag än idag, för det har verkligen inte hänt mkt i mitt liv idag.

I morgon kommer jag vara i skolan från 8.30 till 16, ev 17.. Suck suck! Förhoppningsvis hinner jag träna lite i morgon, men det blir tight. Vi får se, det lär bli IDOL och Heros i morgon i vilket fall som hellst.

Dags att sova, måste ta reda på vem som åkte ur IDOL i dag först bara.

Puss

Regnponcho

Idag kommer jag nog att få användning för min regnpocho som jag köpte på ICA MAXI i förra veckan när det regnade när jag gick in på maxi, men hade slutat när jag kom ut så jag har inte fått anledning att använda den.. Men idag lär det behövas, massa regn!

Annars är det plugg som gäller, för fullt! Måste måste måste måste sätta fart nu! Det är oxå mkt i IDOL i veckan, sånt gillar jag. Igår gick det ungefär precis som jag ville, och Sam var grym igår, snacka om beröring! Han är min favorit ett tag till.

Nä, nu vill affärsredovisningen och Alba, ha min uppmärksamhet....

En regnig tisdag till trots så tror jag att det kan bli en bra dag!

Puss

Måndagmorgon kl 05.57...

.. Japp det var tidpunkten då jag hällde ut en sånn där liten Actimel-drick yougart  över HELA mig och halva köket. Förstår inte hur blött det kunde bli av en sånn liten drick-sak. Jag hade ju givetvis på mig alla kläder som jag tänkt ha på mig idag, men fick byta i princip allt (det var väl trosor och BH som klarade sig från yougart ).. Vid sex-snåret måndag morgon så är det absolut inte sånt man behöver, dagen är tillräckligt jobbig ändå! Men jag var på hyfsat sansat humör iaf, så jag torkade duktigt upp allt i köket (ok inte stolsdynan, jag får väl hoppas på att det torkar, eller be mamma om lite assistans med att tvätta den.) bytte kläder och bröt faktiskt inte ihop helt fullständigt. Hade det varit en tisdag däremot och jag fått en sådan motgång så okristligt tidigt så hade det varit kört, då hade inte dagen gått att rädda, men nu är det trots allt en ganska bra måndag. Jätte fint väder på vägen ner till Halmstad (det har annars regnat minst 4 måndagar i rad nu) och lagom med folk på tåget så att man kunde halvsova precis hela vägen, skööönt!

Sitter nu i en datasal i skolan, det var ju definitivt inte blogga jag skulle göra i skolan en timme före lektion... Grr, men har man fått lite sug i bloggtarmen så får man ju passa på, kanske glädjer man någon därute med sina knasiga tankar!

 Ha en bra måndag nu allihopa! Jag tänkte iaf ha det och tänkte definitivt inte låta någon lite yougart förstöra min dag! (däremot vet jag inte hur stimulerande det ska bli att gå i skolan från 10-17 idag...)

På återhörande! Puss

Jakten på lycka

Igår kväll var Frida odh Pier här och kollade på film, dom hade varit i Smålandsstenar och hyrt tre filmer.  Vi började med att kolla på Jakten på lyckan, med Will Smith. En väldigt annorlunda film, bra och tänkvärd! Därmot tycker jag att titeln var lite märklig, för det var inte direkt lycka som det letades efter, utan mer kanske överlevnad. Lycka fanns ändå på nåt sätt, iaf det som jag ser som lycka. Det som det letades efter var kanske främst något som kunde underlätta och bevara lyckan som åtminstone delvis fanns. Sevärd fel!

Efter det såg vi iaf på Se upp för dårarna! Den var oxå bra, lite gulligt ovanlig.

Nu är det snart dags för fotboll, Jag och Stefans farmor ska åka och kolla på när Stefan spelar. Förhoppningsvis tvålar KFF till Bergdalen! (tveksamt, men oerhört viktig match). Sedan har jag förhoppningar på att få se lite på chelsea-manchester united...

Måste fixa i ordning mig!

Mer helg åt folket!

Åhh vad skönt med helg. Dels för att jag är i Håcksvik hos Stefan vilket jag gillar skarpt, dels för att man inte måste plugga hela tiden när det är helg. (även om man kanske borde)

Igår kom jag tillbaka hit til Håcksvik, jag och Stefan bakade hembakt pizza och sedan sov vi lite i omgångar i soffan! Idag har vi varit i Svenljunga en liten sväng; fyllt upp vinförrådet (har aldrig haft ngt sådant förråd, men borde helt klart skaffa det nån gång, har nu en liten början iaf) lite, lämnat tillbaka en bok på bibblan och försökt gå til Axving och lämna in Stefans jakt radio (axving har visst inte öppet på lördagar men det visste inte vi.)

Stefan är just nu på älgbanan och skjuter in sin bössa (eller vad han nu gör där, knappt jag vet det) så jag funderar på hur jag kunde använda min ensam-hemma tid på bästa sätt... Blogga är ju helt klart det bästa man kan göra =) Tänkte visa lite bilder, om jag hittar några. Det var ju ganska längesen jag visade några bilder..

Här har vi Baby´s favorit-ställe. Uppe på en hylla jätte högt upp, ovan på riskspelet och med nallebjörnen som kudde! Här ligger hon nästan jämt.
image119

När Sandra K fyllde år 3 sept så var vi ute och käkade och spelade biljard, har är en väldigt tjusig bild på mig "in action", jag skulle vilja påstå att min teknik är alldeles bländande! (och frågan är vilket klot, boll (? har aldrig kommit fram till vad dom heter) som jag egentligen siktar på)
image120 

Nä nu ska jag hitta på nåt annat än att blogga!

Puss

Affärsredovisning

Visst är det märkligt, jag läser just nu tre kurser; Marknadsföring, affärsredovisning, och porjektledning. Affärsredovisning är märkligt nog det jag tycker är roligast, har lättast för och kan mest sen innan, och ändå pluggar jag hellst på det! Jag borde ju lägga mer energi på det andra, som jag kan sämre. Men men jag visste ju egentligen att det bodde en lite ekonom inuti mig!

Ska strax i väg på en tenta genomgång av JÖKEN tentan. Jag kommer nog inte stanna hela tiden, men en stund kan jag ju likväl gå! I eftermiddag ska jag skriva ett projektdirektiv, renskriva marknadsföringsanteckningar och ev gå till stan och byta batteri på min klocka (rätt opraktiskt med en klocka som stannat på 12.20)

Annars är allt väldigt bra faktiskt, på ovanligt gott humör! Förkylningen börjar lägga sig, det regnar inte ute (än) och jag har sovit såååå gott i natt! Och sist men inte minst, det är nästan HELG!

Nu måste jag iväg till skolan, puss.. Ahhh bråttom!!!

Obegripligt men skönt

Då har dagen som jag fasat för i tre veckor kommit.. Dagen då tentan rättats... (detta inlägg är väl snarast för att ändra alla mina farhågor från förra inlägget) Tentan gick visst alldels lysande, på ngt märkligt sätt. Jag förstår inte hur, har inte sett tentan än men har ju fått resultatet och det nöjer jag mig nog med.. VG 64 p av 72 och jag är mer än nöjd, SÅ JÄVLA NÖJD! Dock måste jag visst vara väldigt patetisk för jag var ju som framgått här ganska säker på att inte alls ha klarat tentan.. Jag var faktiskt nästan säker på att jag kuggat på tentan. Skönt att det är över, och att det gick vägen. Nu skall all min koncentration läggas på företagsekonomi och projektledning (och sedan på arbetsrätt II). Jag ska fira mitt fina reslutat med att läsa lite projektledning nu tror jag! Det är bara att bita i hop, dagarna räknas nästan ner tills dess att jag är klar med studierna och äntligen bor i Håcksvik på riktigt i gen (men det kommer jag ju att göra innan studierna är klara iofs)

Massa pussar och nu kommer jag nog inte skriva mer på ett par dagar här, det är koncentration och diciplin som gäller för hela slanten Dessutom är jag lite förkyld :(



lugnt

Hej!

Nu va det ett tag sen jag skrev igen, jag har inte så mkt tid och lust att blogga längre, men jag lär väl titta in lite då och då ändå! Helgen har varit lugn, mkt lung. Nästan för lite har hänt. Var på en mkt blåsig fotbollsmatch i Hyssna igår, förlust inget skoj. det är nästan det enda jag gjort på hela helgen. Antar att jag laddar upp inför en tuff vecka (Inte tuffare än andra veckor men ändå).. Nu är det verkligen plugg som gäller, för hela slanten! Kommer antagligen sitta i skolan och plugga väldigt mkt i veckan, får nog mer gjort där. Befarar ett negativt JÖKEN resultat oxå.. Antar att domen kommer i morgon, och då får jag ju om möjligt ännu mer att göra fram över... =(

Nä nu ska jag fixa i ordning inför i morgon och så ska jag kanske ta hand om köket (eller om stefan får göra det i veckan :P)

Puss hej!

Vilken måndag!

Denna stackars dag kunde ju börjat bättre! Eller iofs så var det väl inte direkt början som var värst.. Vaknade faktiskt hyfsat utvilad när klockan ringde 05.30..  Däremot kom jag ganska omgående fram till att det verkligen ösregnade ute.. Illa för en som måste gå till skolan från tåget. Och ja, vägen till skolan gick inget vidare.. Det regnade in i skorna, paraplyet vände sig ut och in femhundraelva gånger (köp aldrig billiga paraplyn på eko) och tillråga på allt så blev jag för sen till skolan, av någon märklig anledning, har ju hunnit innan..  Väl framme så var jag ju helt genomsvett och hade glömt vattenflaskan hemma (nej, det hade jag inte men det kom jag inte på förrän 8 h senare).. jobbig start, men det har faktiskt gått bättre sen!



Kan inte riktigt svara på hur det här kommer sig med inlägget har längt upp skrev jag igår, men det vägrade publicera sig.. men nu kanske det funkar.. Jag skrev visserligen mkt mer än så i går men jag testar att publicera detta får vi se!



TRÅK TISDAG.

Var är motivationen, jag har ju precis hur mkt som hellst att göra, men jag gör INGET! jag har inget att skylla på... Nu ska jag snart iväg till skolan iaf, får väl försöka vara produktiv resten av dagen! Åhh! Jag måste ju faktiskt inte kolla vad alla mina vänner på facebook har för sig, har för vänner, har för bilder.. Det måste verkligen inte alls göras just idag. Något säger mig att jag kommer få tillbaka den hemska jöken tentan snart och att det kommer ge mig hur mkt mer att göra som hellst. Fasen, varför sätter jag inte bara fart?!

Well well, jag ska försöka steka mig lite korv nu iaf.. Kanske inte ens får det gjort... Skulle inte förvåna mig.

Puss å  kram

PS. Me don´t like tuesdays!

Massa plugg

Det börjar redan nu bli mkt i skolan och jag befarar (ok så hemskt kanske det inte är) att jag kommer att plugga mer än 8h/dag i framöver.. Det har jag knappt aldrig gjort innan här på högskolan, men ytterst få undantag, men u börjar det bannemig bli mkt att göra. 4 (!!!!) kurser på en gång sen är väl kanske inte att leka med.. Nä jag fixar det tror ja, men det blir mycket att göra! Jag blir baramer och mer irriterad över all administrativ skit som skolan misslyckas med, speciellt på SET-sektionen där jag håller till nu. Kurslitteratur som är ett helvete att hitta, scheman som inte kommer upp i tid, lärare som itne vet ngt /vill vet ngt.. Detta ställer så otroligt höga krav på oss som studenter, du måste kunna söka rätt på din information själv, det är definitivt ingen som säger åt dig vad och var och när du ska vara var, det får du minnsann ta reda på själv. Och det är inte lätt och det tar tid, mkt tid. Sååååå irriterande.

IDOL börjar idag och jag är sååå glad för det!! Ska bli kul.

Lite fix på facebook kanske inte det börjar.. ? Ja, för plugga orkar jag väl inte mer idag.. nja..

Puss

Måndag

Då var det måndag igen. Spännande, som bara den.. Nä! Läraren i marknadsföring har ännu inte blivit mkt bättre.. Kollade på en engelsk film idag, i två timmar..Spännande, INTE, fattade inte så mkt, men alltså hur spännande låter en film om etik i marknadsföring?! Inte så för mig iaf!

Helgen har annars varit kanon! Det var jätte fint väder i lördags på dagen så vi åkte en tur på MC´n, sista gången i år kanske... Sedan tvättade vi bilen och umgicks lite med stefans farmor och farfar.. Jag lekte lite med Stefans kusin Agnes 6 år oxå.. Det är hemskt svårt att leka med barbie dockor nuförtiden. Jag var ju jätte bra på det när jag var liten, men nu är det svårt! På kvällen var jag på inflyttningsfest i Smålandsstenar hos Anna. Det va trevligt. Söndagen var en riktig slappfis söndag! Låg i soffan och kollade på friidrott och på massa olika fotboll. Vi åkte till Svenljunga och köpte pizza och sedan fortsatte slappfis söndagen hemma i soffan! Mysigt och skönt, det regnade massa ute så det passade bra att bara ligga inne.

Nu har jag iaf flyttat ner mina grejer till Halmstad, en del iaf.. Kommer vara här nere nu tills på fredag, det är en massa födelsedagsfirande och grejer här för kompisarna fyller år i veckan, dessutom måste jag ta tag i plugget känner jag! Mkt att göra kommer det blir, fyra kurser på en gång kommer jag läsa om ett par veckor, suck! Dessutom ska jag ta tag i min träningskarriär igen nu. Dags att satsa på beach 2008 nu kanske .. har ju knappt inte varit på stranden denna sommaren.. Men jag vet ju att jag knappt kommer träna efter jul när jag flyttar hem. Måste lösa det på nåt sätt! När nu är det fix och trixs som gäller! Massa att packa upp.. suck..

Puss