Bättre förr

Det var ju inte blogga jag skulle göra just nu, men med min självdiciplin blir det lätt så! =)

På det i övrigt helt meningslösa seminariet vi hade igår så pratade att vissa (gärna äldre) tycker det var bättre förr och lärarens kommentar till detta var: de har bara dåligt minne!
Detta tyckte jag var en klockren kommentar. Jag har själv funderat över detta.. På nåt sätt kommer man bara ihåg hur det var typ två år tillbaka (väder o dyl) om det inte är nåt extremt som inträffad just nåt år. Men självklart var det alltid snö när man var liten,och bättre sommrar och sånt.. ! Egentligen kommer jag inte ihåg att det var så, det var säkert lite snö och kassa somrar även då, men jag kan inte säkert säga att jag vet hur det ligger till. Kan hända att jag har dåligt minne, och borde skaffa mig en väderalmanacka. Men det med bättre förr är egentligen ett knasig begrepp. Man minns ju på nåt sätt det man vill minnas, det som var bra förr exempelvis. Eftersom tiden har förändrats, och en själv  har fått nya erfarenheter och insikter så kan man nog aldrig jämföra med förr på ett helt korrekt sätt.

Bara en liten tanke!

Idag ska jag åka å kolla på fotboll, Stefan spelar. Sen ska vi socialisera med mamma och pappa en stund (och dom ska få bjuda på mat, väldigt generösa vi är som låter dom göra det.. =)) Och i kväll skulle jag tro att det blir till att kolla på hockey finalen. (om vi hinner me det innan så kommer vi nog kika på allsvenskans premiär) Jag är väldigt sugen på Halmstad-Helsingborg på måndag, i Halmstad. Ska ta mig en riktig funderare på det.. Inte helt otroligt att det blir neråt Halmstad på söndag i så fall, och kanske kanske utgång där på söndag och matchen på måndag...! Hade väl vart nåt?!?!? Har ju fortfarande inte några påskplaner.. usch, va tragiskt, jobbigt med helger när man vill ha planer och inte har några. Ev blir det Överlida och bebis besök i morgon...

Hepp nu är det tandborstning som gäller och sen fotboll! Fint väder är det med!! Hoppas det inte blåser så mkt bara.

Puss å glad påsk!

Kommentarer
Postat av: Prudie

Glad Påsk på dig oxå!! :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback