Mörker..

Ja.. nu märker man verkligen att det är mörkrets årstid.. kl är 16.00 och det har säkert varit så mörkt att lamporna varit tända i en kvart eller nåt.. Egentligen har jag inte så mkt emot mörkret, jag gillar hösten och dom fina färgerna och så.. Men i år är det för bövelen katastrof, bara regnar och regnar.. (eller brukar det göra så och jag bara har glömt bort det sen förra året...?!) Cyklade hem från skolan idag, jo men visst blev jag pisse blöt, samma sak sist, i onsdags..) Vill inte, vill inte , vill inte ha mer regn!

Åkte till halmstad med hanna å tilde idag! Sötaste tösen i världen tror jag! Dop på söndag. En i min klass som varit med barn födde barnet i onsdags.. I dag var hon i skolan igen. Och det syntes  inte ens på henne att hon födde barn för typ 5 dagar sen.. Imponerande! Jag å hanna ska nog hälsa på Lina och lilla nemi på torsdag, kul å se henne! Bebisar överallt nu för tiden ju! Jag får väl skaffa en jag med :P nä, det blir det nog inte tal om nu inte!

Usch! vad det regnar, jag får lust att krypa ner i soffan med en filt.. kanske gör det och tar med mig böckerna om Beck, Giddens, Douglas och Luhmann... Stor risk att jag somnar bara :P

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback